Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concluziile lui Mircea Lucescu după Dinamo Kiev - Brugge 1-1! Ce i-a spus lui Bushchan: "Trebuia să facă asta!"

VIDEO | Concluziile lui Mircea Lucescu după Dinamo Kiev - Brugge 1-1! Ce i-a spus lui Bushchan: "Trebuia să facă asta!"

UEFA Europa League

Comentarii

Mircea Lucescu (75 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a reacţionat la finalul meciului Dinamo Kiev - Club Brugge 1-1 şi a spus că, după aspectul jocului, rezulatul e conform cu realitatea din teren. "Il Luce" a spus că obiectivul echipei sale era să nu primească gol pe teren propriu, neîndeplinit de elevii săi, după o fază care l-a avut în prim-plan pe portarul Bushchan.

Buyalskyy (62) şi Mechele (67) au înscris golurile partidei de la Kiev, iar la finalul meciului Mircea Lucescu a făcut o scurtă analiză. "Ar fi fost mai bine 1-0, era un rezultat de calificare. Obiectivul nostru a fost să nu primim gol acasă, era foarte important. Am primit, dintr-o greşeală destul de evidentă, de mare, tocmai în momentul în care echipa juca un fotbal eficace, cu posibilităţi de a finaliza.

Am întâlnit o echipă care se vede că vin după 6-7 meciuri de campionat, cu un ritm susţinut, cu energie competitivă superioară, dar meciul a fost echilibrat. Noi puteam să marcăm în prima repriză. Ei nu prea au avut ocazii de gol, dar ne-au pus sub presiune cu Dost, care e greu de marcat"
, a spus Mircea Lucescu.

"Il Luce" a dezvăluit ce i-a spus lui Bushchan la finalul meciului, când camerele TV au surprins o discuţie între cei doi, şi a spus că goalkeeperul ucrainean trebuia să iasă pe centrare la faza golului. Totuşi, Mircea Lucescu n-a dat vina pe portarul său pentru gol.

"Am greşit la cornerul acela, portarul trebuia să iasă. Rezultatul e conform situaţiei din teren. N-am avut curaj, se vede că ne lipsesc meciurile importante. Pase copilăreşte date adversarului, în momentul în care trebuia să desfacem jocul de atac. Din păcate, am abuzat de pase lungi, iar ei au fost mai puternici ca noi. Trebuia să iasă. I-am spus că lovitura de la coţ se bate cu efect spre poarta noastră, favorabil portarului. Trebuia să iasă. N-a simţit momentul, iar ceilalţi s-au oprit. Se poate întâmpla, oricui i se poate întâmpla. El putea să ne ajute, nu e el vinovat, ci marcajul pe care l-am făcut", a mai spus Lucescu.

Dinamo Kiev - Club Brugge 1-1, în Europa League

Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a remizat, joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Bruges, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa.

Au marcat Buialski ’62 pentru Dinamo Kiev şi Mechele ’67 pentru oaspeţi.

Meciul s-a disputat cu public în număr limitat, pe Stadionul Olimpic din Kiev.

Returul va avea loc săptămâna viitoare.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kieveuropa league 

viewscnt
Articole similare