Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concluziile lui Nicolae Dică, după cantonamentul României U23 din Spania: "Chiar am vorbit cu Mirel Rădoi despre aceşti jucători"

VIDEO | Concluziile lui Nicolae Dică, după cantonamentul României U23 din Spania: "Chiar am vorbit cu Mirel Rădoi despre aceşti jucători"
Comentarii

România U23 a încheiat cantonamentul din Marbella, unde tricolorii pregătiţi de Nicolae Dică au înregistrat o victorie şi o înfrângere, cu Australia, respectiv cu Mexic.

"Mă bucur că am reuşit să câştigăm acest joc. A fost o partidă foarte bună, mai ales a doua repriză. Vreau să îi felicit pe băieţi pentru toată perioada pe care am petrecut-o aici, au dat dovadă de profesionalism, au reuşit să se antreneze sută la sută la fiecare antrenament şi mă bucur că reuşim să terminăm cu o victorie.

Am întâlnit două echipe bune, dar cu un plus pentru Mexic, pentru că am văzut acolo jucători de mare calitate de la mijlocul terenului în sus, jucători de valoare.

Sunt foarte mulţumit de jucătorii pe care i-am adus aici şi discuţia pe care am avut-o cu Mirel după joc spuneam că sunt jucători pe care ne putem baza şi cred că o parte din ei vor putea ajunge la echipa mare" , a spus Nicolae Dică.

Naţionala Under 23 a României a învins, marţi, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa similară a Australiei, în al doilea şi, totodată, ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregătire de la Marbella (Spania).

În minutul 9, George Ganea a marcat frumos, cu un lob din marginea careului mare, peste portarul australian ieşit să-l blocheze, după ce a primit o pasă lungă de circa 50 de metri de la Ciobanu.

Antrenorul echipei tricolore la această acţiune a fost Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la prima reprezentativă. El a trimis pe teren următoarea formaţie: Aioani (M. Popa 70) – Raţiu (Manea '70), Paşcanu, Nedelcu, Boboc (Velisar '83) – M. Marin (Buta '89), M. Dulca (R. Grigore '89) – Cîmpanu, Ciobanu (Perianu '83), Măţan (O. Popescu '46) – G. Ganea (Costache '70).

Echipa României şi cea a Australiei sunt calificate la turneul olimpic de la Tokyo.

În primul meci jucat în Spania, România a fost învinsă, sâmbătă, cu 1-0, de echipa similară a Mexicului, de asemenea calificată la JO.

România face parte din Grupa B a turneului olimpic, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Turneul de fotbal din cadul JO va avea loc între 21 iulie şi 7 august.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare