Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concluziile lui Papură după eliminarea din Cupa României: "O primă repriză slabă, am plătit!"

VIDEO | Concluziile lui Papură după eliminarea din Cupa României: "O primă repriză slabă, am plătit!"
Comentarii

U Craiova a pierdut meciul jucat în deplasare cu Poli Iaşi, 3-2, şi a ratat calificarea în semifinalele Cupei României, iar Corneliu Papură (46 de ani) a spus, la final, că echipa sa a făcut un meci mai puţin reuşit în Copou.

Partida din Copou a fost un adevărat thriller, cu cinci goluri. Dan Nistor şi Nicandro Breeveld au reuşit câte o dublă, în timp ce Ovidiu Horşia a marcat şi el. Poli Iaşi a dat lovitura de graţie în ultimul minut de prelungiri, după ce Dan Nistor egalase în minutul 90+2. Papură a spus că elevii săi au făcut o primă repriză slabă.

"O primă repriză slabă, am arătat forţă, iar repriza a doua ne-a aparţinut în totalitate, dar pe final am fost naivi. Aşa este fotbalul, ne-a taxat astăzi. Noi în seara asta am plătit. Am 24 de jucători la care trebuie să apelăm. Din păcate astă seară am făcut un meci mai puţin reuşit. Era bine dacă reuşeam să câştigăm fiecare meci. Dar e rău că am pierdut în seara asta. Nu ne rămâne decât să luptăm pentru titlu, iar cu FCSB trebuie să intrăm şi să câştigăm", a spus Corneliu Papură, la Telekom Sport.

Înfrângerea e şi mai grea pentru olteni luând în considerare faptul că finala Cupei României din acest sezon se joacă la Craiova, pe 23 mai.


 

Afla mai multe despre: corneliu papurau craiova 

viewscnt
Articole similare