Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concluziile lui Raul Rusescu după Clinceni - FCSB 0-2: "Am luat două goluri prea uşor!". A debutat la Academica împotriva fostei echipe

VIDEO | Concluziile lui Raul Rusescu după Clinceni - FCSB 0-2: "Am luat două goluri prea uşor!". A debutat la Academica împotriva fostei echipe

Academica Clinceni

Comentarii

Raul Rusescu (32 de ani) a revenit în Liga 1 la Academica Clinceni şi a debutat într-un meci contra FCSB, fosta sa echipă, iar la finalul partidei atacantul a spus că el şi colegii săi au luat prea uşor cele două goluri, dar totuşi e încrezător pentru ceea ce urmează.

Rusescu a avut o ocazie imporantă de a marca, dar a tras în zid din lovitură liberă şi, la faza premergătoare, putea scoate un cartonaş roşu pentru Iulian Cristea, apărătorul FCSB. Dar arbitrul a decis să-i acorde doar galben lui Cristea, deşi faultul a fost în postură de ultim apărător.

Discursul lui Raul Rusescu de după meci: "Cred că am făcut o partidă bună, cred că am luat două goluri mult prea uşor, cred că puteam să obţinem mai mult. Cred că avem o echipă bună, o echipă care are potenţial. Cred că putem să obţinem mai mult de la meciurile importante şi am încredere în ceea ce urmează pentru noi.

Eu sunt bine, mă antrenez, mă bucur de fotbal. A fost o decizie pe care am fost nevoit să o iau şi mă bucur pentru acest lucru. Mă bucur că oamenii au încredere în mine, au aşteptări de la mine şi e un lucru care îmi place. Steaua (n.r. - FCSB) a arătat bine, a jucat fotbalul care ne aşteptam", a spus Raul Rusescu, la Telekom Sport.

Academica Clinceni - FCSB 0-2, în Liga 1

FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Academica Clinceni, în ultimul meci al etapei a VII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Dennis Man, în minutul 86 şi Olimpiu Moruţan, în minutul 89.

Academica Clinceni: Vâlceanu - Pashov, Jutric, Patriche, M. Dobrescu - Cebotaru, Cascini - A. Cordea, Chunchucov (Boiciuc '72), P. Petrescu (Achim '46) - R. Andronic (Rusescu '46). Antrenor: Ilie Poenaru.

FCSB: Vlad - Creţu, Cristea, Miron, Panţîru - Ov.Popescu (Perianu '46), Moruţan, Tănase, Man, Buziuc (Oct. Popescu '46) - Buş (Vînă '65). Antrenor: Anton Petrea.

Afla mai multe despre: raul rusescuacademica clinceniliga 1 

viewscnt
Articole similare