Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concluziile lui Vintilă după înfrângerea cu CFR. Declaraţii surprinzătoare despre demisia lui Duckadam: "Nu era decât pe la televizor, nu era alături de noi"

VIDEO | Concluziile lui Vintilă după înfrângerea cu CFR. Declaraţii surprinzătoare despre demisia lui Duckadam: "Nu era decât pe la televizor, nu era alături de noi"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut meciul cu CFR Cluj, primul disputat după pauză impusă de pandemia de coronavirus, iar acum este la şapte puncte în spatele echipei pregătite de Dan Petrescu.

"Din păcate, nu am reuşit să marcăm, a fost singurul lucru care ne-a lipsit, am făcut un joc foarte bun şi sunt mulţumit de atitudinea lor şi de dăruirea de care au dat dovadă în timpul jocului. Din păcate, nu am reuşit să marcăm cu toate că am avut foarte multe ocazii, am reuşit să-i dominăm aici la Cluj, ceea ce e un lucru foarte bun care dă moral echipei, din păcate, acel autogol a făcut diferenţa, ei fiind o echipă mult mai experimentată şi mai pragmatică. 

Vedem ce se întâmplă cu lupta la titlu, cât matematic mai avem şanse, ne vom juca şansa până la sfârşit, vom vedea ce se va întâmpla în continuare. Important e să facem jocuri bune şi să reuşim să câştigăm. Am un lot numeric nu foarte mare, am câţiva jucători pe care am posibilitatea să-i bag în teren, atunci a trebuit să aleg, dar nu am ce să-mi reproşez decât că n-am reuşit să marcăm" , a declarat Bogdan Argeş Vintilă.

FCSB încă mai speră la Cupa României, unde o va întâlni pe Dinamo în semifinale. Celelalte două echipe rămase în competiţie sunt Sepsi şi Poli Iaşi.

"E un obiectiv important pe care noi mizăm şi o să-l abordăm la victorie să câştigăm această competiţie. Chiar şi în campionat vrem să rămânem aproape de CFR şi să ne jucăm şansa până la capăt" , a continuat Vintilă.

Chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj, Helmuth Duckadam şi-a anunţat demisia de la FCSB.

"Mie îmi pare rău, eu l-am cunoscut la deplasarea de la Guimaraes şi mi-aş fi dorit să-l văd alături de echipă, dar, din păcate, nu a mai trecut pe la teren. Îmi pare rău, dar e decizia dânsului. Probabil dacă venea pe la teren, eu nu aveam cum să nu-l implic, vă daţi seama că are experienţă, un sfat de la dânsul era binevenit, dar din păcate nu era decât la televizor şi nu era alături de noi" , a spus Vintilă.

Afla mai multe despre: vintilafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare