Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concordia - Astra 0-3. No Alibec, no problem! Echipa lui Măldărăşanu rămâne invincibilă şi urcă pe locul al treilea

VIDEO | Concordia - Astra 0-3. No Alibec, no problem! Echipa lui Măldărăşanu rămâne invincibilă şi urcă pe locul al treilea

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), formaţia Concordia Chiajna, în primul meci al etapei a VI-a a Ligii I, meci în care atacantul Denis Alibec a fost suspendat şi nu a putut evolua la oaspeţi.

Balaure '56, Neluţ Roşu '80 (p) şi Begue '82. au înscris golurile învingătorilor.

În minutul 73, instalaţia de nocturnă de pe stadionul din Chiajna s-a stins. Partida s-a reluat după o întrerupere de zece minute.

În urma acestui succes, Astra rămâne neînvinsă în actuala ediţie a Ligii 1 şi acumulează zece puncte, urcând până pe locul al treilea. Chiajna ocupă locul al nouălea, cu şapte puncte.

Concordia Chiajna - Astra 0-3 (Balaure 56', N. Roşu 80'-pen., Begue 83')

Au evoluat următoarele echipe:

Concordia: Caparco - G. Matei (Guessan '60), Albu, Marc, Bărboianu (Ivanovici '46) - Gorobsov, Prepeliţă (Cristescu '84) - Grădinaru, Bawab, D. Panait - Batin. Antrenor Ionuţ Badea;

Astra: Lazar - Belu, Bejan, Erico, Radunovici - Mrzljak, Biceanu (Moise '76)  - Balaure, Llullaku (V. Gheorghe '57), N. Roşu - L. Buş (Begue '33). Antrenor Marius Măldărăşanu.

Min. 82: GOOOL, Astra! Begue duce scorul la 3-0.

Min. 80: GOOOL, Astra! Acelaşi Neluţ Roşu execută, Caparco apără, dar Marcel Bîrsan decide reluarea penalty-ului, după ce portarul gazdelor a ieşit de pe linia porţii. A doua oară, Neluţ Roşu reuşeşte să înscrie şi sărbătoreşte golul în stilul lui Cristiano Ronaldo.

Min. 77: Penalty pentru Astra! Marcel Bîrsan acordă penalty după un fault al lui Albu asupra lui Neluţ Roşu..

Partida a fost reluată, după zece minute.

Min 73: Meciul este întrerupt, din cauza unor probleme la nocturnă.

Min. 56: Goool, Astra! Balaure deschide scorul cu o execuţie fabuloasă.

Min. 46: S-a reluat jocul.

Pauză la Chiajna.

Min. 45+1: Ocazie imensă a lui Llullaku. Plecat de la limita ofsaidului şi rămas singur cu Caparco, atacantul albanez a reluat cu capul pe lângă poartă, din poziţie ideală.

Min. 26: Cea mai mare ocazie a meciului: Balaure pătrunde în flancul stâng şi trimite în faţa porţii pentru Neluţ Roşu, mijlocaşul Astrei reluând puţin pe lângă bara din stânga.

Min. 15: Început prudent de meci. Nicio ocazie de gol în primul sfert de oră şi posesie 50/50.

Min. 1: A început meciul.


Concordia a făcut uitat startul foarte slab de sezon. După ce obţinuse doar un punct din primele trei etape, echipa de la marginea Bucureştiului a legat două victorii consecutive şi acum se află pe locul 4, la egalitate cu ultima poziţie de pe podium. Seria a început pentru echipa lui Ionuţ Badea cu un eşec în faţa celor de la Gaz Metan, scor 1-2, şi a continuat cu o remiză în faţa Viitorului, scor 1-1. În runda a treia a venit o nouă înfrângere, 1-2 cu CFR Cluj, dar din acel moment ceva s-a schimbat în jocul ilfovenilor. Le-au învins pe Hermannstadt (2-0) şi pe Universitatea Craiova (1-0) şi au trecut pentru prima oară pe plus şi la golaveraj.

LIVE Concordia Chiajna - Astra

De cealaltă parte, Astra este una dintre cele doar două echipe care nu a cunoscut încă gustul eşecului în acest sezon. Cealaltă este CFR Cluj. Rezultatele giurgiuvenilor nu s-au ridicat însă la nivelul aşteptărilor. După victoria cu FCSB din prima etapă, scor 1-0, echipa lui Marius Măldărăşanu nu a mai bătut pe nimeni. Au fost patru remize, toate încheiate cu acelaşi scor, 1-1, cu Poli Iaşi, Sepsi OSK, Botoşani şi Dunărea Călăraşi. De remarcat faptul că în două dintre aceste partide, giurgiuvenii au fost conduşi, dar au reuşit să revină. Principalul pericol din ofensiva Astrei în actuala stagiune a fost Azdren Llullaku, fostul golgheter al Ligii I din urmă cu două sezoane. Albanezul a marcat două goluri şi a adus patru puncte în contul echipei.

Afla mai multe despre: astraconcordia chiajnaliga 1 betano 

viewscnt
Articole similare