Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concordia Chiajna - Dinamo 0-0. "Câinii" au ajuns la şapte meciuri fără victorie în Liga I şi au rămas pe loc de baraj

VIDEO | Concordia Chiajna - Dinamo 0-0. "Câinii" au ajuns la şapte meciuri fără victorie în Liga I şi au rămas pe loc de baraj

Superliga

Comentarii

Dinamo n-a câştigat nici meciul de la Concordia Chiajna şi a rămas pe loc de baraj în Liga I. Cele două au remizat alb, în ultima partidă a etapei a 13-a.

La Chiajna, Concordia si Dinamo au jucat slab pana la pauza. Axente a avut singura mare ocazie a primei reprize. În partea a doua, însă, Penedo a fost one man show. A respins incredibil la trei ocazii mari ale Concordiei.

Pe rand, Guessan, Deaconu si Gorobsov puteau sa deschida scorul. Dinamo putea pierde dramatic, in ultimul minut. Popovici i-a salvat pe caini la o ocazie mare a Concordiei, iar meciul s-a terminat terminat 0-0. Este al şaptelea meci de campionat consecutiv in care Dinamo nu reuseste sa castige. 

Concordia Chiajna - Dinamo 0-0

ECHIPELE DE START

CHIAJNA: Greab - Albu, Leca, Marc, Fota - Gorobsov, Prepeliţă - Grădinaru, Deaconu, Elves - Guessan

DINAMO: Penedo - Corbu, Ciobotariu, Katsikas, Popovici - Salomao, Nistor, Cooper, Sorescu - Grozav, Axente

Min. 90 - Ocazii mari ratate de Chiajna, după o greşeală uriaşă a lui Katsikas

Min. 60 - Intervenţie excelentă a lui Penedo la lovitura de cap a lui Guessan

Min. 46 - A început repriza a doua. Cei doi antrenor n-au făcut nicio schimbare

Min. 45 - Fluier final al primei reprize. Cele două echipe se află la egalitate, scor 0-0

Min. 29 - Axente trimite pe lângă poartă, după o pasă perfectă a lui Grozav

Min. 8 - Ratare mare pentru Concordia Chiajna! Penedo intervine bine la şutul lui Guessan

Min. 1 - Fluier de start al centralului Radu Petrescu


Partida dintre Chiajna şi Dinamo stiri sportive nu va fi doar un duel în care "câinii" vor alerga după victorie şi vor trage cu dinţii de un rezultat pozitiv, ci şi un duel între cei mai experimentaţi antrenori din Liga 1 - Dorinel Munteanu şi Mircea Rednic. 

Pentru Rednic va fi al doilea meci din al treilea mandat în "Ştefan cel Mare". Aventura lui a început etapa trecută cu un egal, 1-1, cu Dunărea Călăraşi. Experienţa lui Munteanu la Chiajna a fost una inconstantă, atât cu rezultate pozitive, cât şi negative. În urmă cu două etape, Chiajna o învingea pe FCSB în deplasare, dar săptămână trecută a fost zdrobită, 0-4, de FC Voluntari. 

Chiajna şi Dinamo sunt vecine de clasament, echipa din judeţul Ilfov este pe locul 11, cu 14 puncte, iar cea din capitală pe 12, locul de baraj, cu 12 puncte. 

  • LIVE VIDEO | Meci capital pentru "câini". Chiajna - Dinamo, în direct, de la ora 21:00, pe Telekom Sport 1 

"Dacă stăm aşa să le analizăm, cred că este mai interesant duelul antrenorilor decât al echipelor în acest moment, pentru că nici una dintre cele două nu e foarte aproape de play-off şi cred că din punctul ăsta de vedere e mai interesant duelul antrenorilor. Eu cred că, pentru Dinamo, înainte de toate este un meci capital. Eu cred că dacă vor pierde puncte, misiunea lor către play off va fi aproape imposibilă", spune Mirel Rădoi despre meci. 

Afla mai multe despre: concordia chiajnadinamochiajna dinamodorinel munteanumircea rednic 

viewscnt
Articole similare