Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concordia - Dinamo 0-2. Montini şi Jaadi aduc victoria ”câinilor”. Chiajna, 99,99% retrogradată. Rednic are mult de muncă

VIDEO | Concordia - Dinamo 0-2. Montini şi Jaadi aduc victoria ”câinilor”. Chiajna, 99,99% retrogradată. Rednic are mult de muncă

Fotbal

Comentarii

Dinamo a urcat pe prima poziţie din playout, după succesul obţinut pe terenul Concordiei, scor 2-0. Gazdele au bifat o noua înfrângere şi vor juca, mai mult ca sigur, în liga a 2-a în sezonul viitor.

Partida dintre Concordia Chiajna şi Dinamo a adus o ”colecţie” de greşeli incredibile. Fără miză concretă, jucătorii celor două formaţii au oferit momente penibile. cum ar fi execuţia lui Popa, din prima repriză. Scăpat într-o poziţie excelentă, după o gafă imensă în apărarea Concordiei, Popa n-a fost în stare să dea o pasă simplă, de trei metri, către un coechipier care rămânea singur cu portarul.

Tristeţea de la Chiajna a fost oprită, pentru puţin timp, de Nistor. Căpitanul lui Dinamo a oferit o pasă din playoff pentru Montini, iar italianul a deschis scorul. A mai marcat şi Montini, în minutul 75, după o gafă de cascadorii râsului a gazdelor, iar apoi au revenit ”comicăriile” de playout, semn că doar pasa de gol a lui Nistor a adus cu pretenţiile lui Dinamo.

2-0 pentru ”câini”, iar elevii lui Rednic urcă pe prima poziţie din playout.

VIDEO | Concordia Chiajna - Dinamo 0-2 (Montini 60, Jaadi 75)

Echipele de start.

  • Concordia Chiajna: Rîmniceanu - Bărboianu, Joao Meira, Cadamuro, A. Radu - Grădinaru, Ropotan, Ivanovici - Bawab, Moussa, Nivaldo
  • Rezerve: Greab, Stănică, Paliu, Cristescu, Guessan, Iloki
  • Dinamo: Mandanda - Klimavicius, R. Grigore, Ciobotariu, Dussaut - R. Jaadi, Nistor, N'Diaye, Zenke - Montini, D. Popa
  • Rezerve: Muţiu, F. Mallo, N. Jaadi, I. Şerban, Mfutila, Papazoglou

Min. 75: GOOOL DINAMO! Jaadi scapă singur cu portarul şi marchează pentru 2-0.

Min. 60: GOOOL DINAMO! Nistor pasează ideal, în care, iar Montini îl învinge pe Rîmniceanu cu o execuţie la colţul scurt.

Min. 39: Dinamoviştii scapă pe un contraatac ideal, dar Popa nu poate să dea o pasă simplă, de trei metri.

Min. 35: Şutul lui Moussa, din poziţia bună, se duce dezamăgitor pe lngă poartă.

Min. 30: Jumătate de oră de chin total la Chiajna!

Min. 1: A început meciul.

Dinamo ocupă locul doi în clasamentul play-out-ului Ligii 1, cu 38 de puncte, iar o eventulă victorie în faţa ilfovenilor o poate duce pe prima poziţie.

De partea cealală, Concordia Chiajna se află pe ultimul loc şi are şanse extrem de mici să se mai salveze de la retrogradare.

”Câinii” întâmpină probleme de lot înaintea confruntării cu ilfovenii: ”Un pic supărat pentru că avem ceva probleme de lot. Naser chiar dacă revine după suspendare e accidentat, Papazoglu nu va fi în lot, Sorescu suspendat şi Filip accidentat, sunt 4 titulari care nu vor fi mâine plus 3 în Ramadam. Care trebuie să fim foarte atenţi cu ei, că nu vrem ca vreunul dintre ei să se accidenteze”, a spus Mircea Rednic la o conferinţă de presă.

Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul plus de aici: www.telekom.ro/plus

Afla mai multe despre: liga 1dinamoconcordia chiajna,  

viewscnt
Articole similare