Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concordia - FC Viitorul 1-1. Puştii lui Hagi salvează un punct pe final

VIDEO | Concordia - FC Viitorul 1-1. Puştii lui Hagi salvează un punct pe final

Superliga

Comentarii

Concordia Chiajna şi Viitorul Constanţa au încheiat runda a doua din Liga 1, după un meci atractiv şi plăcut ochiului. Houri a egalat târziu pentru constănţeni, în direct la Telekom Sport, dar elevii lui Hagi se pot declara nemulţumiţi cu rezutatul final, după un meci pe care l-au controlat aproape în totalitate.

Viitorul a dominat partida de la Chiajna, dar s-a jucat cu ocaziile la poarta excelentului Caparco şi rămâne fără victorie după primele două runde din Liga 1.

Mihai Voduţ a fost campionul ratărilor pentru echipa lui Hagi, un antrenor care n-a mai rezistat tensiunii şi a fost eliminat înainte de pauză.

Andrei Marc a reuşit golul etapei şi poate golul de până acum al campionatului, după o execuţie magistrală, care l-a lăsat fără replică pe portarul oaspeţilor, Buzbuchi. 

Chiar dacă şi-a menajat o mare parte dintre titulari în vederea partidei din Europa cu Vitesse, formaţia pregătită de Hagi a reuşit un meci bun, în care singurul aspect care n-a funcţionat cu adevărat a fost finalizarea.

Insistenţele constănţenilor au fost premiate totuşi pe final, la fel şi inspiraţia lui Hagi care l-a trimis în teren pe Houri, fotbalistul care a reuşit în minutul 89 să restabilească egalitatea cu un şut plasat din interiorul careului.

LIVE VIDEO | Concordia Chiajna - Viitorul 1-1 (Marc 31 / Houri 88)  

Final de meci la Chiajna: 1-1, rezultat final

Min 88: GOOOOOOOL Viitorul!  Houri marchează pentru constănţeni din interiorul careului: 1-1

Ultimele 5 minute la Chiajna. Viitorul s-a jucat cu ocaziile şi poate termina şi runda a doua din Liga 1 fără gol marcat. 

Min 65: Bară Viitorul! Stoica trimite cu capul spre poarta lui Caparco, balonul cade pe bara transversală. Viitorul are ghinion!

După o oră de joc, Viitorul conduce ostilităţile în teren, Concordia pe tabelă. Oaspeţii au posesie mai bună şi ocazii mai multe de gol.

Min 50: Acţiune superbă a lui Alexandru Stoica în flancul stâng al Viitorului, şutul său se scurge prin faţa porţii, iar Marc trimite în corner

Min 47: Ocazie Viitorul! Eroare neaşteptată în defensiva gazdelor, Caparco iese neinspirat, dar fotbaliştii lui Hagi nu reuşesc sa trimită în poarta goală

Min 46: S-a reluat meciul! La Chiajna a început să plouă torenţial

PAUZĂ, 1-0 pentru Concordia!

Min 44: Ocazie din nou pentru Viitorul! Voduţ ratează încă o dată ţinta din situaţie extrem de favorabilă. Pasă remarcabilă a lui Stoica şi atacantul Viitorului trimite din apropierea punctului cu var, puţin pe lângă poartă.

Min 40: Gheorghe Hagi, antrenorul oaspeţilor este eliminat!

Min 38: Ocazie imensă Viitorul! Măţan pasează fabulos către Voduţ, atacantul preia şi şutează din interiorul careului din poziţie de unu vs unu cu Caparco. Portarul gazdelor intervine din nou fenomenal, balonul se scurge apoi către poartă, dar Marc intervine şi scoate de pe linie.

Min 31: GOOOOOOOOOOOOOL FABULOS marcat de Concordia! Marc interceptează la mijlocul terenului, înaintează spre poarta lui Buzbuchi şi şutează în stil Del Piero, lăsându-l fără replică pe portarul oaspeţilor! Fotbaliştii Viitorului şi banca tehnică solicită fault în atac.

Min 24: Ocazie uriaşă Viitorul! Centrare din partea dreaptă în sensul de atac al constănţenilor, balonul ajunge în careu la Ghiţă, care reia din 3-4 metri, dar portarul Caparco are un reflex magistral! A fost primul şut pe spaţiul porţii.

În ciuda faptului că îşi menajează mai mulţi titulari, Viitorul controlează teritorial primele minute de la Chiajna

Min 2: Ocazie Viitorul! Prima şansă de gol aparţine oaspeţilor. În urma unui corner, balonul ajunge la Artean, dar şutul noului transfer al constănţenilor trece puţin pe lângă poarta lui Caparco.

Min 1: A început partida de la Chiajna. Mircea Lucescu şi Victor Piţurcă sunt la meci. 

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Caparco - Matei, Leca, Marc, Panait - Prepeliţă - Ivanovici, Gorobsov, Deaconu, Grădinaru - Guessan
Rezerve: Costache, Măzărache, Balgiu, Bărboianu, Albu, Cristescu, Fota

FC Viitorul: Buzbuchi - Ghiţă, Luchin, Hodorogea, Boboc - Ciobanu, Artean, Iacob - Stoica, Voduţ, Măţan
Rezerve: Cojocaru, Mladen, De Nooijer, Vână, Houri, Drăguş, Pitu


LIVE VIDEO | Concordia Chiajna - Viitorul, ÎN DIRECT la Telekom Sport 1

Luni, vom avea un duel în premieră în Liga 1. Ionuţ Badea şi Gheorghe Hagi nu s-au mai întâlnit niciodată din postura de antrenori.

”Avem trei meciuri, primul cu Chaijna, în deplasare, unde cu siguranţă va fi un meci foarte greu”, aspus Gheorghe Hagi.

Fotbaliştii ”Regelui” se tem de sinteticul de la Chiajna cel mai mult.

”Sper, să începem cu dreptul pentru că am început nasol prima etapă, am pierdut, şi ei vin după un rezultat nefavorabil la Mediaş, ei joacă acasă, ştiţi foarte bine, teren sintetic, foarte greu”, a spus Mihai Voduţ.

”Chiajna o echipă nu neaparat imprevizibilă, dar care poate să facă meciuri mari cu echipe mai bine cotate şi pierd meciuri care par aparent uşoare”, crede Srdjan Luchin.

Se anunţă un meci spectaculos deoarece ambele echipe au capitulat în faţa adversarilor, în prima etapă a Ligii 1 şi au nevoie de victorie pentru a strânge primele puncte din acest sezon.

Partida Concordia - Viitorul va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Telekom Sport 1, luni, de la ora 21:00, iar cele mai importante faze vor putea fi  revăzute, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1viitorulconcordia chiajna,  

viewscnt
Articole similare