Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concordia - FCSB 0-0. Un nou pas greşit pentru Teja! Ratări imense pentru Coman şi Man! Scandal mare pe final de meci

VIDEO | Concordia - FCSB 0-0. Un nou pas greşit pentru Teja! Ratări imense pentru Coman şi Man! Scandal mare pe final de meci

FCSB

Comentarii

Concordia Chiajna a terminat la egalitate, 0-0, cu FCSB, în ultima partidă a etapei cu numărul 24 din Liga 1.

FCSB nu a reuşit să o învingă pe Concordia şi rămâne pe locul trei în Liga 1, la egalitate de puncte cu U Craiova, dar cu dezavantaj în meciurile directe. 

Prima repriză a fost slabă în ocazii, cu o singură oportunitate de ambele părţi, dar în a doua parte a fost un adevărat festival de ocazii. FCSB, în special prin Coman, a fost foarte aproape de a marca de mai multe ori, în timp ce şi gazdele au avut oportunitatea de a da lovitura pe contraatac. 

În cele din urmă s-a încheiat 0-0 şi Chiajna rămâne pe penultimul loc. 


VIDEO | CHIAJNA - FCSB 0-0

Echipele de start

Chiajna: Caparco - Joao Meira, Marc, Cadamuro, A. Radu - Gorobsov, Ropotan - Grădinaru, Bawab (Albu), Nivaldo (Iloki) - Alexe (Cristescu)
Rezerve: Greab, Bărboianu, Ivanovici, Fota

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Filip, Planic, Morais - Fl. Matei (Moruţan), Pintilii (Nedelcu) - Man, Tănase, Coman - Gnohere (Hora)
Rezerve: Vlad, Momcilovic, Rusescu, M. Roman

Min. 90+2: Fază controversată în careul Concordiei! Marc intervine cu piciorul sus, Man cade, jucătorii de la FCSB cer penalty, dar arbitrul nu acordă nimic. 

Min. 90: Defensiva Concordiei a fost depăşită, iar Caparco a scos in extremis şutul lui Man. 

Min. 80: Ratare mare Chiajna! Acţiunea lui Iloki din flancul drept se termină cu un şut respins în corner de Bălgrădean. 

Min. 75: O nouă ocazie imensă pentru FCSB! Hora a fost foarte aproape de al doilea gol pentru vicecampioni. 

Min. 70: Ocazie importantă! Coman întoarce un apărător al Chiajnei şi şutează, dar mingea se duce puţin pe lângă poartă. Ultima schimbare la FCSB, iese Pintilii, intră Nedelcu. 

Min. 66: A doua schimbare la FCSB! Iese Gnohere, intră Ioan Hora. 

Min. 59: Benzar centrează în careu, portarul Chiajnei respinge slab, mingea ajunge la Coman, care, cu poarta goală, trimite parelel. 

Min. 54: După o acţiune a lui Tănase, balonul ajunge la Moruţan, care şutează din interiorul careului într-un adversar. 

Min. 48: FCSB începe puternic a doua repriză! Coman loveşte puternic bara transversală. 

Prima schimbare la FCSB. Iese Florentin Matei şi intră Olimpiu Moruţan. 

Pauză la Chiajna. Cea mai mare ocazie i-a aparţinut lui Man, în minutul 8. FCSB a avut câteva lovituri de colţ, dar nu a reuşit să scoată nimic din ele, în timp ce în tabăra cealaltă, Ropotan nu a reuşit să profite de singurul moment important pe care l-a avut Chiajna. 

După 40 de minute, gazdele au o posesie superioară, 52% - 48%. 

Min. 37: Alexe îi pasează lui Ropotan, aflat la marginea careului, singur, dar şutul fostului dinamovist trece pe lângă poartă. La faza imediat următoare, Ropotan încasează cartonaşul galben. 

Min. 8: Ocazie imensă FCSB! Dennis Man intenţionează să îi paseze lui Coman, dar mingea, respinsă de apărătorii Chiajnei, ajunge tot la el, în careu, dar arădeanul trimite pe lângă poartă dintr-o poziţie ideală. 

Min. 7: Primul şut pe poartă. Dennis Man execută în forţă o lovitură liberă, respinsă de Caparco. 

A început meciul. 


Trupa lui Falub a pierdut în minutele de prelungire partida cu Dunărea Călăraşi din runda trecută, după ce a condus iniţia cu 1-0. A fost a 5-a înfrângere la rând suferită de ilfoveni în ultimele 5 meciuri, perioadă în care au încasat nu mai puţin de 15 goluri, adică o medie de 3 goluri pe meci.

  • LIVE VIDEO Î Concordia Chiajna - FCSB pe Telekom Sport 1, ora 20:00

FCSB  a bifat prima victorie din mandatul lui Mihai Teja, scor 3-0 cu FC Hermannstadt şi a micşorat distanţa faţă de liderul şi campioana en-titre, CFR Cluj. În partida tur de pe Arena Naţională, Chiajna s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Paul Batin în minutul 60. Atacantul nu se mai află în lotul echipei lui Adrian Falub, astfel că noul antrenor al Concordiei trebuie să găsească alte soluţii.

  • LIVE VIDEO Î Concordia Chiajna - FCSB pe Telekom Sport 1, ora 20:00

Teja are nu mai puţin de 8 jucători aflaţi la limita suspendării. În următoarea etapă, FCSB merge la Craiova, pentru derby-ul cu CSU, iar Benzar, Morais, Bălaşa, Man, Tănase, Gnohere, Nedelcu şi Stan sunt la un pas de suspendare, astfel că antrenorul trebuie să aibă în vedere chiar şi acest detaliu.

Ultima deplasare de la Chiajna a aparţinut roş-albaştrilor, care s-au impus cu 2-1 pe 6 august 2017. În schimb, în noiembrie 2016, Chiajna s-a impus cu 1-0 prin reuşita lui Neluţ Roşu.

  • LIVE VIDEO Î Concordia Chiajna - FCSB pe Telekom Sport 1, ora 20:00

FCSB ocupă locul 3 cu 44 de puncte, în timp ce Concordia Chiajna e pe 13 cu 17 puncte. Partida se joacă luni de la ora 20:00 şi va putea fi urmărită la Telekom Sport 1.

Formaţii probabile:

Chiajna: Caparco - Meira, Marc, Cadamuro - Grădinaru, Albu, Gorobsov, Fota - Guessan, Măzărache, Alexe

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planici, Filip, Alexandru Stand - Pintili, Matei - Man, Tănase, Fl. Comn - Hora
 

Afla mai multe despre: fcsbconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare