Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concurează pentru autogolul sezonului în La Liga! Fundaşul lui Villarreal şi-a îngropat echipa cu Atletico Madrid

VIDEO | Concurează pentru autogolul sezonului în La Liga! Fundaşul lui Villarreal şi-a îngropat echipa cu Atletico Madrid

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu Villarreal în etapa a III-a a campionatului spaniol.

Mai rău decât în Liga 2! Autogolul cu ajutorul căruia Atletico Madrid a obţinut un punct în partida cu Villarreal

Au marcat: Luis Suarez '56, Mandi '90+5 (a) / Trigueros '52, Danjuma '74. Autogolul marcat de Mandi a fost demn de cascadorii râsului. Mingea a fost trimisă către centrul careului de către un jucător al lui Atletico. Aissa Mandi nu s-a asigurat dacă portarul se află pe centrul porţii, a deviat mingea uşor cu capul, iar balonul a intrat în poartă.

Campioana Spaniei a ratat, astfel, ocazia de a deveni singura echipă cu maximum de puncte, după primele trei etape. Atletico face parte acum din grupul şase echipe cu câte şapte puncte, alături de Real Madrid, FC Sevilla, Valencia, FC Barcelona şi Mallorca. Villarreal ocupă locul 11, cu trei puncte. 

 

Afla mai multe despre: atletico madrid- villarreal-la liga aissa mandi 

viewscnt
Articole similare