Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Condiţia lui Costel Enache pentru calificarea în play-off: "Sper că jucătorii să fie pregătiţi pentru asta!" De ce a fost supărat antrenorul după remiza de la Mediaş

VIDEO | Condiţia lui Costel Enache pentru calificarea în play-off: "Sper că jucătorii să fie pregătiţi pentru asta!"  De ce a fost supărat antrenorul după remiza de la Mediaş

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra îşi păstreaţă avansul faţă de contracandidatele la play-off după ce s-a întors cu un punct de la Mediaş. Costel Enache ştie că lupta pentru play-off se va duce până în finalul sezonului regulat.

Costel Enache a pierdut doar primul meci pe banca Astrei. De atunci giurgiuvenii sunt neînvinşi de cinci partide.
 
"Acest meci a fost ca o plimbare prin toate stările sufletesti, prima repriză a fost una care nu ne caracterizează, am fost supărat pe baieţii mei pentru că ştiu ce pot, avem un grup destul de închegat sufleteşte. Nu au fost setaţi mental pe ce aveam de făcut, dar apoi cu spirit de luptă, comunicare cu mingea pasată jos am avut ocazii de poartă. Cred că e echitabil rezultatul, am controlat jocul în repriza secundă, sunt mulţumit după aspectul jocului, mai ales că am întâlnit o echipă puternică" a spus Costel Enache. 
 
Astra va mai întâlni Viitorul, CFR Cluj, Hermannstadt şi Craiova în ultimele 4 etape ale sezonului regulat. 
 
"M-aş bucura ca fotbaliştii mei să fie pregătiţi ca pentru nişte finale, pentru noi aceste meciuri sunt un preambul la playoff, acolo unde vrem să ajungem.  Lucrurile ar trebui să fie echilibrate ca şi grup dacă unul sau altul lipseşte, aşa cum s-a întâmplat astăzi. Vreau să rămânem setaţi pe echipă, asta este forţa noastră" a adăugat antrenorul care nu i-a putut utiliza pe Alibec, Mrzljak şi Begue la Mediaş.  
 

Afla mai multe despre: astragaz metanfinalesezon regulat 

viewscnt
Articole similare