Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Conferinţă savuroasă organizată de Ionuţ Popa la plecarea de la Timişoara. "De ce antrenor are nevoie acum echipa?". "Meseriaş"

VIDEO | Conferinţă savuroasă organizată de Ionuţ Popa la plecarea de la Timişoara. "De ce antrenor are nevoie acum echipa?". "Meseriaş"

Fotbal intern

Comentarii

După aproape doi ani, Ionuţ Popa s-a despărţit în mod oficial de ACS Poli Timişoara. Venit în mai 2016 pe banca bănăţenilor, antrenorul de 64 de ani a organizat o conferinţă de presă pentru a-şi lua la revedere de la timişoreni.

"După meciul de la Ploieşti, am avut o discuţie cu preşedintele clubului. I-am spus că nu avem forţă în atac, că nu aduce mingea în faţa porţii, că am mare nevoie de un atacant. Mi s-a spus că nu se poate, le-am zis că în condiţiile astea eu vreau să reziliem de comun acord, aşa că ne-am despărţit în mod elegant. Vreau să le mulţumesc acelor suporteri care în toate aceste zile m-au asaltat cu mesaje. <<Maestre>>, <<Excelenţă>>, numai aşa mi-au spus.
 
În toată această perioadă, nici nu mai ştiam unde e casa. Arad, apoi Timişoara, ăsta era traseul meu. Făceam sacrificii financiare, îmi plăteam singur benzina. Nu am avut nicio înţelegere cu clubul să-mi dea bani de transport, am făcut-o din pasiune pentru club şi din dragoste pentru fotbal, nu le-am cerut nici măcar un leu" , a declarat Ionuţ Popa.
 
Întrebat de ce antrenor va avea nevoie ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa a spus: "De unul meseriaş. Am acasă un tricou pe care scrie <<Iaşi a avut parte de doi domnitori: Popa şi Cuza>>".
 

Afla mai multe despre: ionut popatimisoaraliga 1ploiestiarad 

viewscnt
Articole similare