Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Confesiunea incredibilă a lui Chipciu: "N-am votat NICIODATĂ! Dacă ai mulţi bani, ţi-e cam indiferent!"

VIDEO | Confesiunea incredibilă a lui Chipciu: "N-am votat NICIODATĂ! Dacă ai mulţi bani, ţi-e cam indiferent!"

Stranieri

Comentarii

Revenit în ţară după ce sezonul din Cehia s-a încheiat, Alexandru Chipciu (30 de ani) a recunoscut că nu a votat niciodată, fiind convins că lucurile nu se pot schimba în bine.

Totuşi, internaţionalul român a precizat că ar fi participat la scrutinul de pe 26 mai, dacă ar fi avut ocazia.


Chipciu a vorbit jenat despre ignoranţa de care a dat dovadă, dar a precizat că majoritatea fotbaliştilor cu salarii mari gândesc aşa: "Dacă eşti fotbalist sau ai mai mulţi bani ţi-e cam indiferent ce se întâmplă... Dar normal ar fi fost să votez mereu şi să îmi pese de oamenii din ţara asta".

"Spre ruşinea mea nu am votat niciodată fiindcă am crezut că lucrurile nu pot fi schimbate în ţară niciodată pentru că mi se părea că toată lumea e la fel, dar acum dacă aş fi avut posibilitatea să merg la vot m-aş fi dus pentru că eu cred că va fi o schimbare şi sper că va fi o schimbare pentru oamenii care trăiesc în România.

Dacă eşti fotbalist sau ai mai mulţi bani ţi-e cam indiferent ce se întâmplă în ţară pentru că tu eşti într-o altă bulă ca să zic aşa. Dar normal ar fi fost să votez mereu şi să îmi pese de oamenii din ţara asta
", a declarat Alexandru Chipciu la revenirea în ţară.

Despre condamnarea lui Liviu Dragnea: "Dacă a greşit, să-şi asume!"

"Sincer, nu mă aşteptam dar dacă a greşit şi e adevărat, asta e viaţa. Pentru fiecare greşeală, plăteşti la un moment dat şi trebuie să îţi asumi lucrurile astea", a mai spus Chipciu.


 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe