Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Confesiunea lui Ionuţ Panţîru. Noul jucător al FCSB-ului a recunoscut că a făcut videochat: "Asta m-a învăţat duhovnicul meu"

VIDEO | Confesiunea lui Ionuţ Panţîru. Noul jucător al FCSB-ului a recunoscut că a făcut videochat: "Asta m-a învăţat duhovnicul meu"

FCSB

Comentarii

Fundaşul Ionuţ Panţîru (23 de ani), noul jucător al echipei FCSB, a recunoscut, duminică, într-o conferinţă de presă, faptul că a făcut videochat, el punctând că a luat legătura cu un duhovnic.

În perioada în care fotbalistul se afla la Poli Iaşi, site-ul Cancan.ro a publicat imagini cenzurate cu Panţîru de pe site-uri de videochat, fără a-i da numele. Acum, jucătorul recunoaşte totul.

"Fac parte din trecutul meu, au fost nişte greşeli pe care le-am făcut în trecut, dar duhovnicul pe care îl am m-a învăţat cu ce putere cad, cu aceeaşi putere să mă ridic. Sincer, nu mă interesează ce se vorbeşte, doar aştept debutul şi aştept să îmi fac treaba cât mai bine pentru a-mi ajuta echipa să câştig", a spus Ionuţ Panţîru, care ar fi făcut videochat ca să îşi ajute mama grav bolnavă.

Fundaşul, în vârstă de 23 de ani, a semnat miercuri un contract valabil pe cinci sezoane şi va purta tricoul cu numărul 3 la FCSB. Panţîru a mărturisit că nu se teme de criticile patronului de la FCSB, Gigi Becali.

"Nu, nu mi-e frică, nu are de ce să îmi fie frică. Orice jucător poate să greşească. Asta este, dacă nu muncim nu greşim. De-a lungul carierei am trecut prin foarte multe momente grele, dar niciodată nu am cedat la ceea ce mi-am propus", a mai spus Panţîru.

Ionuţ Panţîru a fost juniorul celor de la LPS Iaşi şi Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, iar la nivel profesionist a debutat pentru CSM Sighetu Marmaţiei, de unde a ajuns la Ştiinţa Miroslava. Din ianuarie 2017 şi până în iulie 2019 a evoluat la FC Politehnica Iasi, pentru care a adunat 61 de partide, un gol şi 3 pase de gol în toate competiţiile.

Panţîru îi ia apărarea patronului de la FCSB, Gigi Becali

Ionuţ Panţîru (23 de ani) a ajuns în urmă cu doar câteva zile la FCSB, fiind transferat de la Poli Iaşi. Chiar dacă fundaşul a ajuns la vicecampioni când antrenor era Bogdan Andone, acesta îi ia partea lui Gigi Becali.

Prezent la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Astra Giurgiu, care va fi în direct la Telekom Sport 1, luni, de la ora 21:00, Panţîru a fost chestionat în legătură cu schimbarea la nivel managerial de la FCSB: "Asta nu ne interesează pe noi, e treaba domnului Becali, e echipa dumnealui. Noi suntem plătiţi să ne facem treaba", a spus noul fotbalist de la FCSB.

Bogdan Andone şi-a dat demisia după returul din Europa League cu Alashkert şi a acuzat că la FCSB doar Becali decide. Panţîru pare să fie de acord cu tehnicile patronului: "Dacă dumnealui bagă bani aici... Nu e treaba mea ce se întâmplă", a mai spus jucătorul. 

Afla mai multe despre: pantiru 

viewscnt
Articole similare