Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Conflict între jucători şi antrenor, în vestiarul lui Dinamo? Reacţia lui Adrian Mihalcea, la conferinţa de presă

VIDEO | Conflict între jucători şi antrenor, în vestiarul lui Dinamo? Reacţia lui Adrian Mihalcea, la conferinţa de presă

Dinamo București

Comentarii

Adrian Mihalcea (44 de ani), antrenorul lui Dinamo, a ţinut să demonteze pista conform căreia ar fi existat un scandal între jucători şi antrenor, în vestiar, după înfrângerea suferită de "câini" în faţa lui Sepsi, 1-3 în Ştefan cel Mare. Mihalcea a spus, la conferinţa de presă, că n-a existat niciun scandal de genul acesta la Dinamo.

Dinamo a pierdut cu Sepsi, 1-3 pe teren propriu, iar la finalul meciului ar fi existat nişte contre între antrenorul Mihalcea şi jucătorii lui Dinamo. Tehnicianul, abia instalat pe banca a roş-albilor, a infirmat faptul că ar fi exsitat un conflict.

"Nu a fost niciun fel de foc în vestiar, a fost mai degrabă o răbufnire a băieţilor pentru ce s-a întâmplat pe teren, că nu am avut o evoluţie foarte bună. Nu a fost niciun fel de scndal, au fost discuţii bărbăteşti, normale, din sânul echipei. Nu fake news-urile apărute vis a vis de scandalul între echipă şi antrenor sau între jucători", a spus Adrian Mihalcea, la conferinţa de presă dinaintea derby-ului cu FCSB din Cupa României.

Dinamo - FCSB, în semifinalele Cupa României

Dinamo şi FCSB se vor întâlni, joi, de la ora 20:00, în manşa tur a semifinalelor Cupei României. Cupa e "colacul de salvare" pentru ambele formaţii, care n-au avut un sezon prea bun în Liga 1. Returul din semifinalele Cupei României se joacă pe 8 iulie.

Afla mai multe despre: adrian mihalceaconflictdinamo 

viewscnt
Articole similare