Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Constănţenii vor să rămână invincibili la Iaşi, în Liga 1. "Va fi un meci greu, dar cred că vom face iar un meci mare"

VIDEO | Constănţenii vor să rămână invincibili la Iaşi, în Liga 1. "Va fi un meci greu, dar cred că vom face iar un meci mare"

Fotbal

Comentarii

Poli Iaşi întâlneşte pe Viitorul Constanţa, duminică, de la ora 18, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a din Liga 1. Meciul va fi transmis în direct, pe Telekom Sport 1.

Viitorul Constanţa nu a pierdut niciodată la Iaşi într-o partidă de Liga 1, din nouă dueluri. Oaspeţii de duminică au câştigat cinci, iar patru confruntări s-au terminat la egalitate. Singura victoria a ieşenilor acasă datează din 8 octombrie 2011, scor 1-0, pe vremea când cele două activalu în Liga a 2-a.

Constănţenii sunt motivaţi să păstreze această serie de invicibilitate la Iaşi, mai ales că vin după o serie de cinci meciuri fără înfrângere, ce le-a repus moralul pe un trend ascendent. Moldovenii se află la polul opus, cu o serie neagră de trei înfrângeri consecutive. Viitorul este pe locul 9, cu 10 puncte, în timp ce Poli Iaşi este pe 12, cu 9 puncte.

"Cred că vom avea un meci foarte dificil. Au o echipă bună. Sunt aproape de noi în clasament, aşa că este un moment bun să obţinem cele trei puncte şi să urcăm. Ştim că va fi dificil, dar dacă vom fi 100% pregătiţi şi vom juca bine, vom câştiga partida. Sunt fericit deoarece, de când am venit aici, nu am pierdut. Avem o echipă foarte bună şi, dacă vom continua tot aşa, ne vom îndeplini obiectivele.

Sunt de ceva ani în afara Spaniei, deci nu a fost foarte greu să mă adaptez la o altă ţară. Sunt foarte fericit, oraşul este foarte frumos, relaxant. Clubul îmi oferă tot ce am nevoie, colegii mă ajută foarte mult şi cred că am făcut o alegere bună că am venit aici, deoarece simt că progresez zilnic, atât în fotbal, cât şi în viaţă. Este adevărat că ne lipsesc mulţi jucători din cauza a COVID-19, dar cred că echipa are 25 de jucători şi a venit timpul celor care au jucat mai puţin ce ştiu, să ofere tot ce au. Avem jucători tineri foarte buni şi sper cu toţii să muncim cu pasiune şi să învingem Poli Iaşi", a declarat spaniolul Ion Gaztanaga.

"Va fi un meci greu, ţinând cont de de condiţiile actuale, dar cred că întotdeauna am făcut meciuri bune cu cei de la Poli Iaşi şi sper să o facem şi acum. Nu am pierdut niciodată cu ei în Liga 1, îi cunoaştem foarte bine, va fi o deplasare lungă şi cred că vom face din nou un meci mare. Sunt foarte mulţi absenţi din cauza accidentărilor şi a coronavirusului, însă noi avem un lot omogen, bun, şi cred că cine va intra îşi va face treaba foarte bine. Cred că sunt pregătit pentru acest meci.

Am făcut o recuperare foarte bună şi am dat 100% pentru a-mi reveni la condiţia fizică pe care o aveam. Cred că fi un test bun pentru mine. De la meci la meci, ne vom reveni şi cu încrederea, cu victoriile. A fost  un start mai greu de sezon cu aceste veniri, jucătorii, antrenori, dar uşor-uşor ne-am revenit şi cred că vom continua foarte bine acest campionat", a completat şi internaţionalul de tineret, Virgil Ghiţă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare