Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Constantin Budescu a recunoscut că a demarat negocierile pentru un viitor transfer: "Am vorbit puţin". Ce spune de problemele financiare

VIDEO | Constantin Budescu a recunoscut că a demarat negocierile pentru un viitor transfer: "Am vorbit puţin". Ce spune de problemele financiare

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a pierdut meciul cu FCSB, scor 0-3, iar Constantin Budescu a recunoscut că echipa sa nu merita mai mult în partida de pe Arena Naţională. În plus, mijlocaşul giurgiuvenilor a dezvăluit că a intrat în discuţii cu mai multe echipe din străinătate pentru un eventual transfer.

"Noi am încercat să ne apărăm şi am primit acel gol în minutul 70, după care s-a schimbat total jocul, mai ales după ieşirea lui Găman, am intrat într-o degringoladă şi s-a văzut. Nu meritam mai mult în acest meci, am făcut  un joc prost şi ei au meritat să câştige. 

Ne-am propus foarte puţin şi când îţi propui puţin, nu meriţi mai nimic. Ne-am rezumat la a ne apăra şi atât am putut... Am venit să luăm punct sau puncte. Dar n-am obţinut nimic. 

În schimb, mă bucur că am ajuns la meciul 200 în Liga I, înseamnă mult pentru mine, sper să joc cât mai multe meciuri şi să mă las cât mai târziu, că tot mă văd unii lăsat.

N-am avut timp să mă gândesc la transferul meu. Am făcut antrenament mai mereu, am avut liber 6-7 zile, ne-am antrenat pe unde am putut, în această săptămână am făcut pe sintetic pentru că n-avem terenuri, e zăpadă, noroi, îngheţat. În această pauză nu am vorbit cu nimeni din ţară, în schimb am vorbit foarte puţin prin străinătate, dar nimic concret. N-am stat mult de vorbă, i-am pus în legătură cu cei de la club. 

Aici, toată lumea s-a obişnuit cu problemele financiare, se mai primeşte un salariu, se promite, nu se plăteşte. Pobleme au fost întotdeauna şi sunt mai peste tot, în afară de câteva echipe. Sperăm pe viitor să obţinem puncte şi să ieşim din zona asta pentru că suntem foarte aproape de ultimul loc" , a spus Constantin Budescu.

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare