Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Constantin Budescu, despre posibilul transfer de la Astra: "Telefonul e deschis. Nu pot spune 'nu'". Ce mesaj i-a transmis lui Gigi Becali

VIDEO | Constantin Budescu, despre posibilul transfer de la Astra: "Telefonul e deschis. Nu pot spune 'nu'". Ce mesaj i-a transmis lui Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu (30 de ani) nu exclude un transfer la o altă echipă din Liga 1, pe viitor. Fotbalistul Astrei s-a reunit cu lotul condus de Bogdan Andone şi s-a declarat fericit pentru laudele primite fotbalul românesc.

Constantin Budescu, despre posibilul transfer

Cel mai spectaculos fotbalist al Astrei a comentat posibila sa plecare de la Astra. Mijlocaşul a susţinut că ar lua în calcul o posibilă ofertă de la o echipă puternică din prima ligă: "Depinde, nu pot spune 'nu', nu ştiu ce se va întâmpla, vom vedea, sunt echipe bune în campionatul românesc şi pot merge şi acolo, De ce nu?! Le ştiţi şi voi... Vezi că le ştii? Mai sunt echipe.

A spus asta (n.r. - Dan Petrescu)? Nu ştiu, dacă a spus asta este bine pentru mine, înseamnă că mi-am făcut treaba bine de le reîntoarcere şi nu poate decât să mă bucure acest lucru, dar deocamdata sunt aici la Astra. Ei au obţinut o performanţă istorică prin acea calificare şi trebuie felicitaţi, nu trebuie să mă gândesc că plec la CFR sau la altă echipă din Liga 1 momentan", a declarat Budescu.  

De asemenea, Budescu a susţinut că are "telefonul deschis", atunci când a fost întrebat despre FCSB: "Ştiu că... Telefonul e deschis, s-a vorbit pe la televizor, am discutat atunci când am venit, i-am spus (n.r. - lui Gigi Becali) că nu este cazul acum, o să discutăm pe viitor, vom vedea", a mai spus fotbalistul Astrei. 

Constantin Budescu are 13 meciuri în Liga 1 pentru Astra în actuala stagiune. A marcat 6 goluri şi a oferit 6 pase decisive. 

4 milioane de euro e cota mijlocaşului, conform Transfermarkt.de

2021 e anul în care contractul lui Budescu expiră la echipa din Giurgiu

 

Afla mai multe despre: constantin budescuconstantin budescu transferfcsbu craiovacfr cluj 

viewscnt
Articole similare