Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Constantin Budescu, dezarmat după remiza cu Dinamo. "Un egal care nu ajută pe nimeni. Am avut un penalty clar, care nu s-a dat"

VIDEO | Constantin Budescu, dezarmat după remiza cu Dinamo. "Un egal care nu ajută pe nimeni. Am avut un penalty clar, care nu s-a dat"

Fotbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti şi Astra Giurgiu au remizat, sâmbătă, scor 1-1, într-o restanţă contând pentru etapa a 9-a din Liga 1. Astra a deschis scorul în minutul 47 prin Valentin Gheorghe, iar dinamoviştii au egalat prin Magaye Gueye, zece minute mai tarziu.

Veteranul Constantin Budescu a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. A jucat un rol determinant la faza golului marcat de echipa sa, prin Vali Gheorghe. Budescu l-a driblat pe Ba în bandă, iar şutul său centrarea a fost reluat în plasă de mijlocaş. 

Zece minute mai târziu, fostul atacant al celor de la Everton, Magaye Gueye a marcat printr-o foarfecă laterală, ceea ce avea să fie ultimul gol al meciului.

"O primă repriză mai urâtă, a doua am început să jucăm fotbal, am şi marcat, ne-am relaxat puţin, nu ştiu ce s-a întâmplat, am primit gol, apoi am început să jucăm iar, dar am făcut un egal care nu ajută pe nimeni. Suntem într-o situaţie delicată ambele echipe, probabil că nu merităm aceste poziţii, dar ce să facem? Trebuie să ieşim de acolo şi să acumulăm puncte. Din păcate, în această seară am reuşit să obţinem un singur punct, cu toate că noi am vrut să câştigăm. (Ce ai vrut să faci acolo?) Între pasă şi şut, dar nu mai contează, e bine că am marcat, am avut şi un penalty clar care nu s-a dat", a declarat Constantin Budescu, la finalul partidei.

Acest rezultat de egalitate nu ajută pe nimeni, în contextul în care cele două formaţii sunt ultimele în clasament. Dinamo este pe 15, cu 6 puncte, în timp ce Astra este pe 16, cu 5 puncte.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare