Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Constantin Budescu, pus la punct după ce s-a plâns că nu a fost băgat în seamă la naţională! Omul de încredere al lui Cosmin Contra a replicat: "Nu e adevărat şi vă spun de ce"

VIDEO Constantin Budescu, pus la punct după ce s-a plâns că nu a fost băgat în seamă la naţională! Omul de încredere al lui Cosmin Contra a replicat: "Nu e adevărat şi vă spun de ce"

EURO 2020

Comentarii

Fostul secund al naţionalei României, Adrian Mihalcea, l-a contrazis pe Constantin Budescu, fotbalist care s-a plâns de modul în care a fost tratat, după ce a fost convocat pentru dubla cu Suedia şi Spania, de pe finalul preliminariilor EURO 2020.

Cosmin Contra, apărat de Adrian Mihalcea

Constantin Budescu şi Denis Alibec au fost doi dintre cei mai aşteptaţi fotbalişti la naţionala României, datorită formei pe care au arătat-o, odată reveniţi la Astra. Totuşi, doar Alibec a fost utilizat de fostul selecţioner al României, 17 minute cu Suedia, pe final, iar cei doi şi-au exprimat frustratea în privinţa acestei decizii.

După ce Cosmin Contra a părăsit naţionala, fostul său secund i-a oferit replica lui Constantin Budescu, unul dintre nemulţimiţi. Mihalcea a susţinut că la naţională a existat un dialog, în cadrul şedinţelor la care era prezentă echipa: "Îi dau dreptate, e un jucător important, ca toţi cei care vin la lot, dar astea au fost alegerile noastre pentru cele două meciuri (n.r. - cu Suedia şi Spania). Dar, că nu a fost băgat în seamă, nu este adevărat. Şi vă spun de ce. 

Eu, împreună cu Jerry Gane, ne ocupăm de analizele individuale şi le prezentăm individual. E o şedinţă, ori direct cu jucătorul, ori pe compartimente, în care le arătăm despre adversar tot ceea ce strângem noi, informaţii ofensive şi defensive, înălţime, agresivitate, tot. Este o şedinţă în care noi stăm de vorbă şi avem un dialog. Deci, nu poate spune că nu a fost băgat în seamă. Plus o şedinţă de antrnament tehnico-tactic, în care ţi se arată exact ceea ce trebuie să faci pe fază ofensivă şi defensivă, dacă intri din poziţia de rezervă, dacă ocupi altă poziţie.... Iarăşi mi se pare că este un dialog cu persoana respectivă. Dacă în timpul liber, Cosmin nu doreşte să aibă discuţii individuale cu niciunul, nu are. Dar cu Budescu nici când juca titular nu a avut discuţii, cu niciunul dintre ceilalţi jucători", a declarat Mihalcea în cadrul emisiunii Sport Report. 

"Cosmin nu garantează că e cineva titular şi nu îi spune nimănui. Ar fi nedrept din partea antrenorului să îşi pună bazele şi apoi să nu se ţină de cuvânt. Noi ne-am asumat-o, am plătit şi am plecat de la echipa naţională", a adăugat fostul secund al naţionalei României. 

Budescu, supărat de experienţa de la naţională

Budescu a simţit că nu are nimic de pierdut şi a vorbit deschis despre problemele întâmpinate la naţională: ”Îmi menţin părerea, pentru că asta a fost, cum am spus şi nu mă refer la faptul că nu am jucat, ceea ce s-a întâmplat acolo. Practic singura discuţie pe care am avut-o la echipa naţională a fost salutul de la reîntâlnire şi atât. Nu a vorbit nimeni absolut nimic cu mine”, a spus Budescu după Astra - U Craiova 1-0. 

 

Afla mai multe despre: constantin budescuadrian mihalceacosmin contranationalaromaniaconstantin budescu nationala 

viewscnt
Articole similare