Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Constantin Dima a dezvăluit de ce nu a ajuns la FCSB: "Îmi pare rău pentru FCSB"

VIDEO | Constantin Dima a dezvăluit de ce nu a ajuns la FCSB: "Îmi pare rău pentru FCSB"

Astra Giurgiu

Comentarii

Constantin Dima (21 de ani) a fost dorit de Gigi Becali la FCSB pentru meciul cu Slovan Liberec din UEFA Europa League, însă în cele din urmă nu a ajuns la gruparea "roş-albastră". Fundaşul naţionalei de tineret a dezvăluit de ce a picat transferul.

Din informaţiile Telekom Sport, Constantin Dima trebuia să ajungă la FCSB, la pachet cu alţi trei colegi de la Astra. În cele din urmă, transferul a picat din cauza comisionului cerut de impresarii jucătorilor, iar Gigi Becali a refuzat să îi plătească.

Dima, însă, nu a intrat în detalii şi a lăsat de înţeles că plecarea de la FCSB este istorie: "Nu mi-am dat acordul, nu am fost de acord cu situaţia. Sunt la Astra şi încerc să îmi fac treaba cât mai bine. Îmi pare rău pentru FCSB că a pierdut, dar pentru mine este un subiect închis".

"Suntem dezamăgiţi de jocul pe care l-am practicat, de rezultat, de faptul că nu am respectat ce ni s-a transmis de către staff. Tot noi trebuie să scoatem corabia din această situaţie. Încercăm să trecem peste  aceste momente grele. Anul trecut am avut a doua cea mai bună apărare din campionat şi anul acesta primim foarte multe goluri din cauza lipsei concentrării", a mai spus Dima, despre înfrângerea, 1-4, cu Viitorul. 

Afla mai multe despre: constantin dimaastra 

viewscnt
Articole similare