Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Constantin Ştefan a explicat de ce Ante Kuduz a ratat Campionatul European: ”Încercăm să ne ţinem jucătorii de valoare în club!”

VIDEO Constantin Ştefan a explicat de ce Ante Kuduz a ratat Campionatul European: ”Încercăm să ne ţinem jucătorii de valoare în club!”

Handbal

Comentarii

La Zoom Sport, antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Constantin Ştefan a vorbit despre situaţia lui Kuduz, unul dintre cei mai importanţi handbalişti de la Dinamo.

Constantin Ştefan, antrenorul momentului în handbalul românesc a lămurit la Zoom Sport situaţia lui Ante Kuduz, unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo.

Ştefan a mărturisit în plus că foarte mulţi jucători vor să joace acum pentru Dinamo Bucureşti:

Nu a acceptat să semneze cu Zagreb şi automat a pierdut echipa naţională şi nu a fost convocat pentru Campionatul European. Toţi jucătorii vor să joace pentru Dinamo şi noi trebuie să facem în aşa fel încât să ne ţinem toţi jucătorii de valoare la Dinamo” a declarat Ştefan, la Zoom Sport.

Ante Kuduz (23 de ani, 2,03 metri înălţime / 105 kilograme) evoluează pe postul de inter stânga, dar este şi un bun apărător (central şi intermediar stânga).

El a jucat înainte de Dinamo, în Elveţia, la Pfadi Winterthur, unde a marcat 110 goluri în 35 de meciuri disputate în patru competiţii (inclusiv Cupa EHF).

Înainte de Pfadi, Ante Kuduz a mai jucat la Dijon Bourgoigne (Franţa / sezon 2016-2017) şi la RK Varazdin (Croaţia / 2015-2016).

În premieră, Dinamo Bucureşti va juca în optimi, iar adversara este una din cele mai titrate echipe ale continentului, PSG. Manşa tur va avea loc între 18-22 martie, iar cea retur între 25-29 martie. Câştigătoarele din optimi se vor califica în sferturile de finală, unde le aşteaptă deja Barcelona şi THW Kiel, cu meciuri programate în 25-26 aprilie şi 2-3 mai, pentru un loc la Turneul Final Four.

Câştigătoarea din duelul Dinamo – PSG va juca în sferturi cu învingătoarea din confruntarea RK Celje – PGE Vive Kielce.

Afla mai multe despre: constantin ştefanante kuduz 

viewscnt
Articole similare