Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Constantin Ştefan ameninţă galacticii din Paris: ”Ne vom vinde scump pielea contra lui PSG!”

VIDEO Constantin Ştefan ameninţă galacticii din Paris: ”Ne vom vinde scump pielea contra lui PSG!”

Handbal

Comentarii

La Zoom Sport, antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Constantin Ştefan a discutat despre mega performanţa reuşită de formaţia sa în Liga Campionilor. Totodată, antrenorul ”dulăilor” a comentat şi pe baza viitorului duel contra lui PSG

În premieră, Dinamo Bucureşti va juca în optimi, iar adversara este una din cele mai titrate echipe ale continentului, PSG. Manşa tur va avea loc între 18-22 martie, iar cea retur între 25-29 martie.

Câştigătoarele din optimi se vor califica în sferturile de finală, unde le aşteaptă deja Barcelona şi THW Kiel, cu meciuri programate în 25-26 aprilie şi 2-3 mai, pentru un loc la Turneul Final Four.

Câştigătoarea din duelul Dinamo – PSG va juca în sferturi cu învingătoarea din confruntarea RK Celje – PGE Vive Kielce.

”Este o performanţă uriaşă, acumularea muncii de un an de zile. După ce nu am reuşit sezonul trecut să trecem de Sporting, ne-am dorit. Meciul ăsta de un an de zile îl aştept. Ca revanşă, ca să dovedim că nu ne-au bătut ei, ci noi, pe nişte greşeli individuale nu am gestionat rezultatul. Este un bonus pentru noi, suntem în primele 16 echipe, am dorit să ajungem aici, ne dorim să jucăm un meci cu o echipă galonată, va fi cea mai bogată echipă, Parisul. E clar că nu plecăm ca şi favoriţi, nici măcar de pe aceeaşi egalitate dar vă spun în premieră că Dinamo îşi va vinde scump pielea cu PSG. Ne dorim să jucăm acasă, e casa noastră aici, ne antrenăm zi de zi, cunoaştem fiecare detaliu şi amănunt din sală dar când vine competiţia, cu publicul acesta extraordinar care nici nu mai merită laude, pentru că toată Europa vorbeşte despre ei, ne transformă în nişte gladiatori” a mărturisit Constantin Ştefan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: constantin ştefan 

viewscnt
Articole similare