Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Constantin Ştefan, după victoria în faţa lui Kadetten: ”Am gestionat excelent ultimele minute” Mesajul lui Missaoui pentru fani

VIDEO | Constantin Ştefan, după victoria în faţa lui Kadetten: ”Am gestionat excelent ultimele minute” Mesajul lui Missaoui pentru fani

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 27-26, echipa Kadetten Schaffhausen, în etapa a şaptea a grupei D a Ligii Campionilor.

”Ştiam că o să avem un meci foarte disputat. Ne-am confruntat şi cu câteva accidentări, chiar şi la ultimul antrenament oficial dinaintea meciului, cu Savenco. Pe Bannour nu l-am avut, aruncătorul nostru principal, dar l-am avut pe Ante Kuduz într-o formă foarte bună. Am reuşit să umplem golul lăsat de Save şi cred că toţi băieţii s-au achitat de sarcini, din nou purtaţi pe braţe de un public extraordinar.

Căderea a început din sfârşitul primei reprize. Practic, am avut un ecart de patru goluri pe care nu am putut să îl gestionăm, am intrat cu un gol la pauză. Meciul a mers cap la cap. Mă bucur că în ultimele minute am gestionat bine meciul, ne-am dus la două goluri şi nu puteam să mai scăpăm victoria”, a spus Constantin Ştefan la finalul meciului.

Missaoui le-a mulţumit fanilor prezenţi în tribunele sălii Dinamo.

”Sunt foarte fericit că am câştigat acest meci, ca toată echipa. A fost un meci foarte complicat şi foarte dificil, pentru că în ultimele două meciuri echipa elveţiană a crescut şi a început să joace foarte bine.

Mersi frumos fanilor lui Dinamo. Le spun Bravo!”

În primele şase etape, dinamviştii au înregistrat următoarele rezultate: scor 28-28 cu Kadetten, 28-25 cu IFK Kristianstad, 35-28 cu GOG, 30-20 cu Chekhovskie Medvedi, 26-26 şi 29-20 cu Wisla Plock.

În etapa a opta, Dinamo va întâlni echipa IFK Kristianstad, în 13 noiembrie, în deplasare.

Afla mai multe despre: handbaldinamo,  

viewscnt
Articole similare