Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Constantin Zotta nu-l vede pe Daniel Pancu potrivit rolului de preşedinte la Rapid. "Mulţi mă vor înjura, dar eu nu o văd o strategie bună"

VIDEO | Constantin Zotta nu-l vede pe Daniel Pancu potrivit rolului de preşedinte la Rapid. "Mulţi mă vor înjura, dar eu nu o văd o strategie bună"

Rapid

Comentarii

Fostul arbitru şi conducător de club, Constantin Zotta, este de părere că rămânerea lui Daniel Pancu la Rapid este una de bun augur, însă nu pentru funcţia pe care a fost repartizat.

Fost conducător în Giuleşti, Constantin Zotta este de părere că s-a luat o decizie foarte bună prin păstrarea lui Daniel Pancu la club. Cu toate acestea, Pancu şi-a suspendat, cel puţin pentru moment, cariera de antrenor şi va îndeplini funcţia de preşedinte al clubului. Constantin Zotta este de părere că Daniel Pancu ar fi trebuit să rămână pe drumul pe care a apucat. Nu este singurul din fotbalul românesc care crede acest lucru. Marius Şumudică a fost unul dintre cei care a mai susţinut acest lucru.

"Daniel Pancu vine ca o forţă suplimentară. Reprezintă foarte mult vocea clubului, este într-o relaţie foarte bună cu grupul de suporteri care, chiar dacă nu vin la meci acum, presiunea pe care o pun jucătorilor, antrenorilor, conducătorilor, este foarte mare. Rapidul este un club care se va ridica mult de tot. Odată ce o să aibă stadionul, lucrurile vor evolua fantastic. Veţi vedea atunci diferenţe între Rapid şi Dinamo.

Pe de altă parte, o să mă înjure mulţi, dar eu, ca fost conducător, nu văd o mişcare bună, o strategie bună. Atâta timp cât eşti antrenor şi primeşti o altă funcţie, te gândeşti să fii antrenor. Meseria lui este cea de antrenor. A luat-o pe calea asta şi ar cam trebuit să meargă pe drumul acesta. Sper să nu se supere pe mine, şi dacă se supără vorbesc eu cu el. O strategie pe care am aplicat-o atunci când patronii nu voiau altceva: niciodată nu este bine, dacă antrenorul care vine, nu vine cu staff-ul lui, să pui un antrenor secund cu veleităţi de principal. Niciodată! Într-un fel sau altul, poate e mult spus că stă la pândă, dar nu este bine pentru grup", a declarat Constantin Zotta, la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: pancurapid 

viewscnt
Articole similare