Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Continuă blestemul accidentărilor pentru "olteanul" Elvir Koljic. "L-am menajat fiindcă a resimţit o lovitură"

VIDEO | Continuă blestemul accidentărilor pentru "olteanul" Elvir Koljic. "L-am menajat fiindcă a resimţit o lovitură"
Comentarii

O veste care nu mai surprinde pe nimeni, dar întristrează de fiecare dată, mai ales suflarea din Bănie: golgeterul Elvir Koljic este din nou în convalescenţă.

Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa s-a întâlnit, astăzi, în Bănie, în două partide de verificare, încheiat cu 0-3 şi 2-1. Oltenii nu s-au putut baza la aceste partide pe atacantul Elvir Koljic şi pe fundaşul central Mihai Bălaşa, preferând să-i menajeze. Accidentările au devenit, din păcate, o obişnuinţă pentru fotbalistul bosniac Elvir Koljic.

"Elvir Koljic nu a jucat astăzi, l-am menajat pentru că a avut o lovitură şi a resimţit această lovitură la genunchi. Nu s-a antrenat 100%. Şi a fost mai bine , pentru că el oricum e un jucător important pentru noi. Aşa am putut să văd şi alte soluţii, m-am uitat la alţi jucători. Eu am venit acum şi îmi trebuie puţin timp să văd ce lot am, ce jucători, ce caracteristici. Bălaşa a avut probleme, şi-a încărcat muşchii, a simţit o înţepătură. Cred eu că va fi apt", a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei

De când a sosit la Craiova, în vara lui 2018, Elvir Koljic a suferit mai multe accidentări, două dintre ele foarte grave. În martie 2019, Koljic s-a accidentat într-un meci al naţionalei Bosniei şi a lipsit şapte luni. La scurt timp după ce a revenit pe teren, Koljic s-a accidentat la coloană, după ce a încercat să facă o foarfecă, şi a lipsit încă două luni. Practic, anul trecut, fotbalistul a fost accidentat nouă luni. A revenit pe 31 ianuarie, în victoria Universităţii Craiova în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 3-1. În cele şase partide pe care le-a jucat după revenire, într-una singură a bifat toate cele 90 de minute.

Problemele fizice continuă pentru Elvir Koljic care demonstrează că, în ciuda calităţilor fotbalistice excelente, nu este un jucător pe care să te bazezi într-un sezon, deoarece pare predispus la accidentări. Dacă se va relua campionatul, programat într-un ritm alert, cu meciuri din trei în trei zile, problemele se pot agrava pentru jucător.

 
  • 32 de meciuri, 16 goluri şi 5 pase de gol are Koljic pentru Craiova, în doi ani de zile.
  • 1,3 milioane de euro este cota lui Koljic, conform Transfermarkt. de.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare