Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Contra a marcat cel mai frumos gol din istoria derby-urilor AC Milan - Inter

VIDEO | Contra a marcat cel mai frumos gol din istoria derby-urilor AC Milan - Inter
Comentarii

Inter şi AC Milan se întâlnesc în Derby della Madonnina, duminică, de la ora 21:45. Iar jurnaliştii italieni au început deja pregătirile pentru marele meci de la finalul săptămânii.

AC Milan şi Inter se vor întâlni duminică în episodul cu numărul 219 din Derby della Madonnina. Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au alcătuit un top al celor mai frumoase goluri marcate de jucătorii fiecărei echipe în marele derby al oraşului Milano.

În ceea ce priveşte reuşitele celor de la AC Milan, Cosmin Contra conduce TOP 5 al celor mai frumoase goluri marcate de "diavoli". Astfel, jurnaliştii italieni l-au poziţionat în clasament pe actualul selecţioner al României peste nume grele din istoria fotbalului mondial, precum Ronaldinho sau Kaka.

Pe 21 octombrie 2001, Cosmin Contra intra pe teren în pauza meciului dintre Inter şi AC Milan. La scorul de 1-1, actualul selecţioner a marcat un gol superb şi i-a adus pe oaspeţi în avantaj. Ulterior, Milan s-a impus cu 4-2, iar Contra fost declarat omul meciului.

VEZI VIDEO GOLUL MARCAT DE CONTRA (Min. 03:54)

Afla mai multe despre: cosmin contrainterac milanmilanogazzetta dello sport,  

viewscnt
Articole similare