Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Contra a recunoscut că nu a văzut golul lui Puşcaş cu Malta. Motivul invocat de selecţioner

VIDEO | Contra a recunoscut că nu a văzut golul lui Puşcaş cu Malta. Motivul invocat de selecţioner
Comentarii

Cosmin Contra (43 de ani) a fost într-o tensiune continuă pe toată durata meciului cu Malta, dar şi după, atunci când a trebuit să răspundă întrebărilor jurnaliştilor. În această tensiune creată de jocul mai puţin bun al echipei naţionale, selecţionerul nu a văzut golul marcat de Puşcaş.

Atacantul lui Reading a marcat singurul gol al meciului cu Malta în minutul 47, în urma unei centrări date de Ianis Hagi şi a unui mic fault în atac al fotbalistului crescut de Inter Milan, nesancţionat de arbitrul partidei. Contra, însă, nu a văzut reuşita şi a admis acest fapt la conferinţa de presă, dezvăluind şi motivul. 

"Eram întors şi chiar voiam să spun ceva la unul dintre ajutoarele mele şi nu am văzut golul", a spus Contra după victoria la limită cu Malta. 

GEORGE PUŞCAŞ, NOUL GOLEADOR AL ROMÂNIEI

Vârful în vârstă de 23 de ani, născut la Marghita, nu numai că este cel mai bun marcator din istorie la naţionalei de tineret, dar are parte şi de un început aproape perfect la prima reprezentativă. Cinci goluri în 10 selecţii are Puşcaş, ceea ce înseamnă o medie de un gol la două meciuri. Ceilalţi doi atacanţi chemaţi la lot sunt departe de aceste cifre. Claudiu Keşeru are 12 goluri în 36 de meciuri, în timp ce Florin Andone are doar două goluri în 23 de meciuri, într-un amical cu Italia şi cu Spania, în actuala campanie. 

Afla mai multe despre: cosmin contrapuscasromania 

viewscnt
Articole similare