Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Contra a stat de vorbă cu Adrian Mutu despre situaţia de la Dinamo. Selecţionerul României U21 e sigur: "Trebuie să-şi ducă munca la capăt"

VIDEO | Contra a stat de vorbă cu Adrian Mutu despre situaţia de la Dinamo. Selecţionerul României U21 e sigur: "Trebuie să-şi ducă munca la capăt"

Dinamo București

Comentarii

Opt etape s-au jucat în Liga I, iar Dinamo este pe locul 14 în clasament, cu patru înfrângeri consecutive şi cu doar cinci puncte acumulate.

Adrian Mutu este dezamăgit de situaţia în care se află Dinamo, echipa de la care a plecat în fotbalul mare, la Inter, în urmă cu 21 de ani, şi la care a colaborat cu actualul antrenor al "câinilor". Selecţionerul României U21 a ocupat funcţia de director general, în 2017, iar acum e sigur că merită o şansă în plus Cosmin Contra.

"Îmi pare rău că Dinamo trece printr-o astfel de perioadă. Îmi pare rău pentru Cosmin, că e în mijlocul acestui lucru. Sper să iasă cât mai repede din această perioadă negativă, din ultimul timp. Şi pentru Dinamo, să se întoarcă acolo unde îi era locul şi aşa cum ne-a obişnuit şi aşa cum arată istoria clubului.

Am vorbit cu Contra, dar nu l-am întrebat dacă mai stă sau dacă nu mai stă. Eu cred că Cosmin ştie ce are de făcut, ar trebui să rămână la Dinamo, să-şi ducă munca la capăt. Au fost schimbări mari la nivel de lot în echipă şi are nevoie de timp pentru a închega echipa" , a spus Adrian Mutu.

Afla mai multe despre: cosmin contradinamo 

viewscnt
Articole similare