Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Contra are încredere că Dinamo va fi din nou sus cu el pe bancă! Şi-a lăudat jucătorii, a "înţepat" arbitrajul şi a anunţat noi transferuri: "Vom aduce jucători care să ne dea plus valoare!"

VIDEO | Contra are încredere că Dinamo va fi din nou sus cu el pe bancă! Şi-a lăudat jucătorii, a "înţepat" arbitrajul şi a anunţat noi transferuri: "Vom aduce jucători care să ne dea plus valoare!"

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra (44 de ani), antrenorul lui Dinamo, a reacţionat la finalul meciului egal cu FC Botoşani, 1-1 în Ştefan cel Mare, şi şi-a felicitat jucătorii pentru evoluţia avută pe teren. Tehnicianul a vorbit despre golul lui Borja Valle, despre proiectul "câinilor", dar şi despre alte transferuri care ar urma să fie făcute la clubul roş-alb.

Contra s-a luat de arbitraj şi a spus că golul Botoşaniului a fost marcat din ofsaid, a scos în evidenţă faptul că Dinamo a dominat copios în a doua repriză şi i-a lăudat pe toţi jucătorii săi pentru atitudinea pe care au avut-o la meciul cu FC Botoşani. "Guriţă" a anunţat că tinerii jucători vor avea contracte mărite, aşa cum s-a întâmplat cu Deian Sorescu şi Măgureanu, şi a vorbit despre noi transferuri care ar urma să se facă în Ştefan cel Mare.

"Nu vreau să vorbesc de arbitraj, nu vreau să fiu suspendat. Sunt suficienţi specialişti. Am înţeles că s-ar putea la golul lor să fie ofsaid. Mi s-a părut un arbitraj şmecheresc. La aceleaşi faulturi, nu ni s-a dat fault pentru noi. Cine ştie, toţi avem zile mai proaste. S-a văzut o altă faţă a lui Dinamo, vreau să-mi felicit jucătorii, am avut 30 de minute bune, după care au venit două ocazii ale lor pe două greşeli ale noastre. A doua repriză, cred că a existat doar o echipă pe teren. Am dominat, dar n-am avut mai multă linişte în ultimii 25-30 de metri.

Am zis înainte de meci, din punct de vedere fizic mai avem de lucrat. Se vede lucrul ăsta la anumiţi jucători. Trebuie să... Fiind în plin campionat, nu e uşor să îi aduci la un nivel fizic bun în trei zile. Cel mai bun antrenament e jocul, poţi face multe antrenamente fizice. Cel mai bun antrenament e jocul în sine. Cred că s-a văzut calitatea jucătorilor, nu am făcut achiziţii care nu aduc plus valoare. Cred că s-a văzut valoarea acestor jucători.



Borja Valle, ştiam ce calităţi are. A venit direct din vacanţă, aţi văzut... Când vom ajunge la capacitate maximă toţi jucătorii, în trei săptămâni, o lună, cu alţi jucători pe care îi vom aduce, vom arăta mult mai bine. Sper, cu victorii. Victoriile aduc victorii, linişte. Vom analiza meciul, vom mai aduce ce vom mai avea nevoie. Ceva care să aducă plus valoare echipei.

I s-a mărit contractul lui Deian Sorescu, Măgureanu a semnat un nou contract, i s-a triplat contractul pe care îl avea. Urmează ceilalţi tineri din echipă, vom avea grijă de ei. Sper, încet, să îmbinăm experienţa cu tinereţea şi să creem un proiect puternic. Mă ţin în viaţă rezultate, dacă nu vor fi, va fi schimbat antrenorul. Dinamo poate, în 2-3 ani de zile, să fie o candidată serioasă la titlu. Obiectivul de acum e intrarea în play-off, iar apoi mai mult, să ne luptăm pentru cupele europene. Cred că s-a văzut că se vrea un proiect serios aici. Sperăm ca evoluţia să fie din ce în ce mai bune"
, a spus Cosmin Contra, la finalul partidei, la Telekom Sport.

Dinamo a remizat cu FC Botoşani, 1-1 în Ştefan cel Mare, şi are doar două puncte în clasament după primele trei etape din noul sezon al Ligii 1. De partea cealaltă, FC Botoşani a adunat până acum şapte puncte în primele trei runde.

Afla mai multe despre: cosmin contradinamoliga 1reactie 

viewscnt
Articole similare