Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Contra e un antrenor de viitor". Un fost coleg de naţională îi ia apărarea selecţionerului

VIDEO | "Contra e un antrenor de viitor". Un fost coleg de naţională îi ia apărarea selecţionerului

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra nu are doar contestatari, ci şi apărători. După ce România a ratat cu el pe bancă prezenţa directă la Campionatul European din 2020, selecţionerul şi-a găsit un suporter în persoana lui Florin Bratu.

Cu 14 meciuri şi trei goluri pentru echipa naţională a României, Florin Bratu ştie cum e să ratezi calificări la turneele finale. Împreună cu actualul selecţioner Cosmin Contra pe teren, Florin Bratu şi restul tricolorilor au ratat prezenţa la Euro 2004 şi World Cup 2006. 

"Trebuie să ne raportăm la generaţia care e acum, trebuie să ne gândim la viitor, să îl construim deja. Am arătat că avem ceva în spate, că avem viitor.  Poate că nu avem valoarea de acum 25 de ani, dar eu cred în jucătorii care sunt acum. Sunt jucători importanţi, jucători care au câştigat trofee, care încă joacă la echipe importante. 

Probabil e şi o problemă mentală. De-a lungul timpului am demonstrat că în meciuri importante nu ştim să le gestionăm.  La echipa naţională trebuie un antrenor cu experienţă, un antrenor care a jucat pentru echipa naţională, care ştie exact ce înseamnă tricoul echipei naţionale, care a avut rezultate.

Contra e un antrenor de viitor, un antrenor bun în care eu am încredere şi sper ca uşor uşor să îşi recapete moralul", a declarat Florin Bratu. 

Afla mai multe despre: contrabratuechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare