Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Contra, încântat de victoria cu Suedia: "E o schimbare de mentalitate"

VIDEO | Contra, încântat de victoria cu Suedia: "E o schimbare de mentalitate"

Echipa națională

Comentarii

După victoria din Israel, scor 2-1, România a câştigat şi meciul cu Suedia, naţională calificată la Campionatul Mondial din Rusia. Dorin Rotariu a marcat unicul al partidei de la Craiova.

"Eu cred că am avut inspiraţie la schimbări în cele două meciuri de pregătire. Cred că ceea ce am reuşit cu aceşti băieţi în cele şase meciuri de la echipa naţională este vorba despre o schimbare de mentalitate. E vorba de sacrificiu, cei care au intrat în teren de fiecare dată s-au bătut pentru fiecare minge. Cred că am dovedit că ne putem lupta cu echipa Suediei, i-am felicitat pe băieţi şi pot spune că a fost un test de maturitate. Suedia este o echipă foarte bună şi merită să fie la Campionatul Mondial.

Am avut condiţii grele de antrenament, am trecut de la suprafaţa artificială de antrenament, apoi ne-am dus pe terenuri moi, am trecut la terenul perfect din Israel, iar în meciul cu Suedia am dat peste un teren foarte greu. Îmi felicit jucătorii pentru devotamentul pe care l-au arătat în acest meci" , a declarat Cosmin Contra la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: rotariucraiovacampionatul mondialrusiasuedia 

viewscnt
Articole similare