Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Contra, ironic la adresa celor care l-au criticat după episodul Norvegia: "Nu am făcut nimic în cariera de antrenor, sunt doar norocos" Cum se apără selecţionerul

VIDEO | Contra, ironic la adresa celor care l-au criticat după episodul Norvegia: "Nu am făcut nimic în cariera de antrenor, sunt doar norocos" Cum se apără selecţionerul

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra le-a răspuns celor care au fost nemulţumiţi atât de prestaţia tricolorilor de vineri cât şi de formula aleasă de selecţioner pentru partida respectivă.

Contra a oferit argumente pentru opţiunile sale. 
 
"E clar că nu e nimeni zi de zi la echipa naţională să vadă anumite probleme ale unor jucători, cum se simt ei la antrenamente, cum îi văd eu la antrenamente, cum e gândirea mea pentru începutul jocului, cum e gândirea mea pentru a doua repriză, pentru ultimele 30 de minute. Sunt normale părerile, dar cum am zis şi data trecută trebuie să fii zi de zi cu jucătorii, să îi simţi, să îi vezi, să vorbeşti cu ei ca să ai o părere apropiată de realitate. Înţeleg criticile, am zis că nici eu nu am fost mulţumit de jocul echipei, pentru mine a fost unul dintre cele mai slabe jocuri de când sunt antrenor la echipa naţională" a declarat Cosmin Contra. 
 
Apoi selecţionerul a schimbat foaia şi a devenit ironic după ce i s-au adus aminte criticile venite din ţară în ultimele zile. 
 
"Sunt un antrenor norocos, toate rezultatele mele s-au bazat întotdeauna pe noroc, nu am făcut niciodată nimic bine în cariera mea de antrenor. Îi înţeleg, e meseria pe care mi-am ales-o, întotdeauna vor fi păreri diferite. Probabil mâine în formaţia de start pe care o voi alinia după meci vor fi voci care mă vor critica pentru alegerile făcute" a spus selecţionerul. 
 
Sunt normale părerile, dar cum am zis şi data trecută trebuie să fii zi de zi cu jucătorii, să îi simţi, să îi vezi, să vorbeşti cu ei ca să ai o părere apropiată de realitate. Înţeleg criticile, am zis că nici eu nu am fost mulţumit de jocul echipei, pentru mine a fost unul dintre cele mai slabe jocuri de când sunt antrenor la echipa naţională. 
 

Afla mai multe despre: contracriticiromânianorvegiapreliminariieuro 2020 

viewscnt
Articole similare