Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Contra, mesaj pentru tricolori după victoria chinuită cu Lituania: "Trebuie să învăţăm acest lucru!" Emoţii cu Ţucudean

VIDEO | Contra, mesaj pentru tricolori după victoria chinuită cu Lituania: "Trebuie să învăţăm acest lucru!" Emoţii cu Ţucudean

Echipa națională

Comentarii

România a obţinut primul succes în actuala ediţie a Ligii Naţiunilor, dar golul decisiv a venit abia în minutul 90+4. Selecţionerul a fost nemulţumit pentru că naţionala a trebuit să tremure pentru victorie până spre final de meci.

Golul din minutul 90 al lituanienilor l-a supărat rău pe Contra care şi-a schimbat starea de spirit abia după reuşita lui Maxim. 

"Din păcate nu am reuşit să gestionăm ultimele minute de joc, am permis echipei lituaniene să înscrie, sper să învăţăm din acest lucru. După care mă bucur că băieţii au avut tăria de caracter şi în ultimele minute de prelungire să înscriem golul victoriei. Asta arată că ceea ce am declarat eu că echipa României îşi doreşte să câştige fiecare meci până în ultimul minut se adevereşte. Mă bucur pentru cele trei puncte, mă bucur pentru băieţi că au reuşit să câştige împotriva unui adversar greu pe un teren care ne-a dezavantajat destul de mult", a spus selecţionerul la finalul meciului, în cadrul conferinţei de presă.
 
În afara lui Anton şi a lui Chipciu, suspendaţi pentru întâlnirea de pe Arena Naţională cu Serbia, Contra are emoţii şi în privinţa lui Ţucudean.
 
"A făcut o mişcare greşită pe acest teren şi acum îl evaluează doctorul, sperăm să nu fie nimic grav, mai ales că avem doi jucători care au cartonaşe, Chipciu şi Anton. Nu e uşor să joci pe un asemenea teren, perioada de recuperare e mult mai lungă. Mă consider un antrenor care cred în aceşti băieţi şi cred în schimbările pe care le fac şi le fac cu un anumit scop mă bucur că toţi cei 3 jucători care au intrat, au intrat foarte bine, au intrat cu spiritul de a ajuta echipa să câştige", a completat selecţionerul României.
 

Afla mai multe despre: contraromânia 

viewscnt
Articole similare