Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Contract important semnat de Laurenţiu Reghecampf. Suma impresionantă pe care o va primi

VIDEO | Contract important semnat de Laurenţiu Reghecampf. Suma impresionantă pe care o va primi

Stranieri

Comentarii

Laureţiu Reghecampf nu are un început prea bun de sezon cu Al Wasl, dar fostul antrenor al FCSB-ului rămâne un personaj interesant pentru brandurile importante. Reghecampf a semnat un contract de imagine cu firmă de vestimentaţie şi accesorii.

Reghecampf va fi ambasador pentru o marcă vestimentară, contract în urma căruia s-a ales şi cu o sumă considerabilă. Potrivit Fanatik.ro, antrenorul lui Al Wasl va primi 100.000 de euro pentru contractul de imagine pe care l-a semnat recent.

”Laurenţiu Reghecampf este noul ambasador al stilului Consiglieri, reprezentând modelul de bărbat definit prin succes şi eleganţă. Săptămâna trecută am fost invitaţi la reşedinţa sa din Dubai, unde i-am luat măsurile pentru o garderobă Custom-Made completă”, este mesajul publicat de brandul vestimentar, pe reţelel de socializare.

Marca de haine a realizat şi un filmuleţ de prezentare, acasă la Reghecampf, în Dubai.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe