Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Contre intre stelişti şi dinamovişti pe seama semnăturii lui Humet: ”Nu, domnul Stângă, l-a salvat diferenţa de salariu”

VIDEO | Contre intre stelişti şi dinamovişti pe seama semnăturii lui Humet: ”Nu, domnul Stângă, l-a salvat diferenţa de salariu”

Handbal

Comentarii

Contre între un stelist şi un dinamovist în direct la Telekom Sport. Vasile Stângă a afirmat într-o intervenţie telefonică, în cadrul emisiunii Zoom Sport, că Humet a ales să continue la Steaua în urma intervenţiei sale, dar Daniel Georgescu, prezent în studio, l-a corectat spunând că spaniolul a fost ţinut la echipă de ”diferenţa de salariu”, că altfel ar fi semnat cu Dinamo.

Vasile Stângă: ”Noroc că eu l-am salvat pe Humet.”

Daniel Georgescu: ”Nu, domnul Stângă, l-a salvat diferenţa de salariu. Când s-a dus să semneze, m-a sunat şi a încercat să îi pun acea sumă pe care şi-o dorea şi venea să semneze. I-am zis, din păcate, nu pot, nu am buget şi nu consider că poate să ia acel salariu.”

Vasile Stângă: ”Să nu spuneţi acum că aveţi buget mai mic ca Steaua, că nu cred asta.”

Daniel Georgescu: ”Eu am spus ce buget am, în care terbuie să mă încadrez. Domnul Humet era încadrat la o anumită sumă. A vrut mai mult, nu am putut să i-o dau şi de-aia a rămas la dumneavoastră.”

Javier Humet a jucat pentru prima dată în România în sezonul 2012-2013, la HCM Constanţa, iar după un an petrecut în Franţa, la US Ivry Handball, a revenit la HCM. În 2015 a semnat cu CSM Bucureşti, unde a evoluat până în 2018, când a semnat cu Steaua.

Afla mai multe despre: handbalhumetdinamosteaua 

viewscnt
Articole similare