Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Controversa începutului de an în Anglia! Momentul amuzant cu Maurizio Sarri după semifinala Cupei Ligii

VIDEO | Controversa începutului de an în Anglia! Momentul amuzant cu Maurizio Sarri după semifinala Cupei Ligii galerie foto
Comentarii

Tottenham a bătut-o pe Chelsea cu 1-0 în prima manşă a semifinalelor competiţiei, dar antrenorul albaştrilor a fost nemulţumit la finalul jocului. A acuzat penaltyul acordat gazdelor care a decis învingătoarea.

Tottenham a învins-o pe Chelsea după o fază îndelung contestată de oaspeţi. În minutul 22, Kane a scăpat spre poartă, a fost faultat de Kepa, dar centralul nu a dat iniţial penalty. De la margine asistentul ridicase fanionul pentru offside însă după consultarea VAR lucrurile s-au schimbat total. S-a dovedit că atacantul lui Spurs era în poziţie regulamentară, iar centralul Michael Oliver a revenit şi a dat penalty pentru Tottenham. Kane a transformat lovitura de la 11 m, iar golul a fost singurul al meciului de pe Wembley.

La finalul partidei, Sarri a contestat chiar VARul. A venit cu propria versiune în privinţa fazei care a decis prima confruntare dintre cele două rivale. Italianul a expus-o la conferinţa de presă în faţa jurnaliştilor. 

 

Afla mai multe despre: chelseatottenhamsarrikanevar 

viewscnt
Articole similare