Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Corina Ungureanu desfiinţează generaţia actuală de gimnaste! Fosta campioană mondială dă cărţile pe faţă la Zoom Sport, miercuri, de la ora 19:00

VIDEO | Corina Ungureanu desfiinţează generaţia actuală de gimnaste! Fosta campioană mondială dă cărţile pe faţă la Zoom Sport, miercuri, de la ora 19:00

Diverse

Comentarii

Campionatele Mondiale de la Stuttgart au dat încă o lovitură grea gimnasticii româneşti! Pentru a doua oară consecutiv, echipa feminină de gimnastică a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice, după o evoluţie dezastruoasă în calificări. Problemele grave din gimnastică vor fi analizate în emisiunea Zoom Sport, miercuri, de la ora 19:00, alături de dubla campioană mondială şi europeană Corina Ungureanu.

Echipa feminină de gimnastică a României a bifat o nouă contraperformanţă la Campionatele Mondiale de la Stuttgart. A ratat din nou calificarea la Jocurile Olimpice şi mai mult, a terminat pe locul 22 din 24 de echipe participante. Este cea mai slabă clasare a echipei noastre din toate participările la Campionatele Mondiale. 

Ediţia de miercuri a emisiunii Zoom Sport va fi dedicată în întregime dezastrului din sportul care a adus României cele mai multe medalii olimpice de-a lungul timpului, 72 la număr, dintre care 25 de aur. 

Geanina Iacob o va avea invitată pe Corina Ungureanu, gimnastă care a câştigat două medalii de aur la Mondiale, ambele cu echipa, în 1997 şi în 1999, şi a fost de două ori campioană europeană, cu echipa şi la sol, în 1998. 

Fosta mare gimnastă a României va analiza cauzele care au dus la ratarea calificării, dar şi motivele pentru care gimnastele noastre nu se mai ridică la nivelul cu care eram obişnuiţi în acest sport. 

De asemenea, Corina Ungureanu va discuta şi despre performanţa uriaşă obţinută de Marian Drăgulescu, gimnast care s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar anul viitor va împlini 40 de ani. 

Nu rataţi Zoom Sport, miercuri, de la ora 19:00, pe Telekom Sport 3. 

 

Afla mai multe despre: corina ungureanuzoom sportgimnasticajocuri olimpice 

viewscnt
Articole similare