Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cornel Dinu a comentat ultima plecare de la FCSB. Motivul inedit care justifică în opinia sa mutarea

VIDEO Cornel Dinu a comentat ultima plecare de la FCSB. Motivul inedit care justifică în opinia sa mutarea

FCSB

Comentarii

Dragoş Nedelcu s-ar fi înţeles cu Mol Fehervar, echipa din prima ligă a Ungariei la care mai joacă şi fundaşul naţionalei României, Adrian Rus.

Cornel Dinu, expert Telekom Sport, a vorbit în cadrul emisiunii Minutul 91 despre acest transfer.

Provocat de moderatorul Silviu Tudor Samuilă, Dinu a încercat să explice în stilul său caracteristic cum se poate produce o astfel de mutare, de la un club ca FCSB la un club din prima ligă maghiară:

”Mi se pare normal ca un jucător de la FCSB să fie cumpărat de MOL Vidi. Acest club îşi poate permite, pentru că noi am avut petrol şi l-am dat la austrieci. Austriecii lucrează cu ungurii şi aşa mai departe. Este o echipă care a făcut eforturi deosebite în ultimii ani, are un progres real în ceea ce înseamnă rezultatele. Se pare că cine conduce MOL ar fi un apropiat al lui Orban (n.r Viktor Orban, premierul Ungariei). Mă rog, Orban de la ei, nu al nostru” a comentat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Din primele informaţii, clubul maghiar are şi posibilitatea de a-l transfera definitiv pe Dragoş Nedelcu, dacă acesta va convinge. În acest moment, FCSB va primi 500.000 de euro pentru împrumutul pentru un an, urmând ca Mol Fehervar să achite 1.5 milioane de euro, dacă doreşte să-l transfere definitiv. 

Afla mai multe despre: cornel dinufcsbdragoş nedelcu 

viewscnt
Articole similare