Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu, declaraţii savuroase despre scandalul Alexa - Anamaria Prodan: ”Doar ea poate să o mai bată pe Simona Halep!” Momentul în care se închină :)

VIDEO | Cornel Dinu, declaraţii savuroase despre scandalul Alexa - Anamaria Prodan: ”Doar ea poate să o mai bată pe Simona Halep!” Momentul în care se închină :)

Liga 1

Comentarii

Cornel Dinu a comentat în stilul său momentul în care Anamaria Prodan l-a pălmuit pe Dan Alexa.

Sâmbătă seară, atenţia suporterilor a fost atrasă de o scenă neobişnuită. După Astra - FC Botoşani 2-2, Dan Alexa a fost surprins în timp ce era lovit peste faţă de Anamaria Prodan. Varianta neoficială susţine că soţia lui Reghecampf ar fi făcut o criză de gelozie, în contextul în care Alexa era aşteptat în parcare de fosta sa iubită. Oficial, cei doi au declarat că s-au luat la ceartă din cauza unor jucători.

Cornel Dinu a fost întrebat despre acea scenă şi a comentat în stilul său celebru: ”Lucrurile sunt mai confuze, o asemenea întâmplare, indiferent de unde provine. S-a ajuns aici unui fenomen mult mai profund. Nu mai stau să intru în discuţii să spun despre cine este Anamaria Prodan şi ce a făcut [...] Am primit un mesaj de la un prieten foarte bun că singura care o mai poate bate pe Halep este Anamaria Prodan [...] Ea este o persoană interesantă, are anumite sclipiri ale răului, are un moment de genialitate. Zice: asta cultivăm, asta avem. Deci am cultivat-o. Pune-o domne la locul ei [...] E promiscuitatea fotbalului înăscută. Ea nu e bună, se descurcă cu nişte fraieri care merg pe procente”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

În final, Cornel Dinu şi-a făcut câteva cruci înainte să încheie comentariul.

viewscnt
Articole similare
FOTO Are tata top model. Fata lui Sumudica viseaza sa ajunga Miss Romania