Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu, despre situaţia de la FCSB: "Luţu e singurul de acolo care ştie fotbal, dar nu are continuitate!"

VIDEO | Cornel Dinu, despre situaţia de la FCSB: "Luţu e singurul de acolo care ştie fotbal, dar nu are continuitate!"

FCSB

Comentarii

Prestaţia celor de la FCSB în ultima etapă de campionat, în victoria cu 2-1 în faţa Voluntariului, i-a atras numeroase critici lui Nicolae Dică. Cel mai vehement a fost expertul Telekom Sport, Cornel Dinu.

Numeroasele absenţe din defensivă l-au obligat pe Nicolae Dică să improvizeze din nou la meciul cu Voluntari. Numai că alegerile tehnicianului de la FCSB nu au fost deloc inspirate, iar criticile nu au întârziat să apară.

"E prea mult ce se întâmplă la FCSB, mă refer la apariţia lui Roman pe postul de apărător stânga. De la FCSB, singurul care ştie fotbal şi care ar putea să facă ceva este Luţu. Dar nu are continuitate, nu s-a apucat să facă meseria asta de la început. Glumesc. Îl ştiu, l-am cumpărat eu la Naţional cu 6 milioane de la Slatina. E un tip inteligent, un tip loial, un tip de caracter. Iar Luţu ştie mai mult fotbal decât toţi cei de acolo. Dar el, săracul, e şofer. Stă pe acolo, ia mâncarea din Dorobanţi... E un băiat minunat", a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.
 
În ultima etapă a turului, FCSB s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Voluntari şi a pus capăt seriei de două înfrângeri consecutive. Echipa lui Nicolae Dică ocupă locul al doilea în clasament, la două puncte în urma liderului CFR Cluj.

Afla mai multe despre: ionut lutucornel dinufcsbnicolae dicagigi becali 

viewscnt
Articole similare