Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu, despre situaţia lui Florin Prunea şi Ionel Dănciulescu: ”Ca să te ocupi de ceva, trebuie să ştii de ce te ocupi”

VIDEO | Cornel Dinu, despre situaţia lui Florin Prunea şi Ionel Dănciulescu: ”Ca să te ocupi de ceva, trebuie să ştii de ce te ocupi”

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu a vorbit în direct la Telekom Sport despre situaţia lui Florin Prunea şi Ionel Dănciulescu la Dinamo.

Cei doi lideri din Ştefan cel Mare sunt acuzaţi că nu iau de fapt nicio decizie importantă la formaţia din Ştefan cel Mare. Cornel Dinu a reacţionat în direct la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Center, pe marginea acestui subiect:

”Ca să te ocupi de ceva, trebuie să ştii de ce te ocupi. Dacă ei fac aceste declaraţii pe care le-au făcut, lucrurile sunt grave. Înseamnă că acolo nu se ştie despre ce se comandă, la cine se comandă şi ce responsabilităţi au cei care trebuie să execute. Este diletantism total, extrem de periculos şi care explică locul şi poziţia şi mai ales nivelul de joc al lui Dinamo” a mărturisit legenda clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Cum comentează Cornel Dinu plecările de jucători de la Dinamo? ”E economie de piaţă. Nu ştiu dacă am vrut aşa ceva, dar aşa am ajuns. Probabil că proprietarul actual al echipei, aşa cum a anunţat, îşi face nişte calcule. Trebuie să întreţină echipa, nu doreşte să mai facă investiţii din propriile posibilităţi şi atunci vinde jucători, firect, pentru a reuşi să ţină cealaltă parte de vestiar în viaţă. Din punct de vedere al perspectivelor, aşa cum am mai spus, îmi menţin părerea, Dinamo se va lupta pentru evitarea retrogradării în această parte a doua a campinatului” a concluzionat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinuflorin pruneaionel dănciulescu 

viewscnt
Articole similare