Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu, doar cuvinte de laudă la adresa lui Dusan Uhrin: ”După câţiva ani, am văzut şi eu un prim antrenor”

VIDEO | Cornel Dinu, doar cuvinte de laudă la adresa lui Dusan Uhrin: ”După câţiva ani, am văzut şi eu un prim antrenor”

Fotbal

Comentarii

Dinamo a reuşit o primă victorie sub comanda lui Dusan Uhrin, iar Cornel Dinu este de părere că oficialii lui Dinamo au făcut o alegere bună când au decis să-l numească pe banca echipei din Ştefan cel Mare.

Uhrin nu şi-a început tocmai fericit mandatul pe banca lui Dinamo: înfrângere cu Chindia Târgovişte (scor 2-3). Însă victoria cu Hermannstdt, care a lăsat rivala FCSB pe ultima poziţie în clasamentul Ligii 1 pare să-i fi spălat din păcate antrenorului ceh.

”În ultimul timp, ne trebuie foarte puţin ca să ne minţim frumos.

După câţiva ani, am văzut şi eu un prim antrenor care vine din cu totul altă şcoală, o şcoală corectă, o şcoală bine făcută, care alcătuieşte o formaţie după ceea ce înseamnă criterii de dinamică tactică”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Dinamo ocupă în momentul de faţă locul nouă în clasamentul Ligii 1, cu şase puncte după şapte etape. Cu o victorie etapa viitoare în faţa formaţiei Sepsi OSK, echipa din ”Groapă” se poate apropia şi mai mult de locurile de play-off din Liga 1.

Afla mai multe despre: cornel dinudinamodusan uhrin,  

viewscnt
Articole similare