Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu, impresionat de forma bună arătată de Constatin Budescu. "Are gleznă, dar are şi patru-cinci kilograme în plus de la grătar rămase"

VIDEO | Cornel Dinu, impresionat de forma bună arătată de Constatin Budescu. "Are gleznă, dar are şi patru-cinci kilograme în plus de la grătar rămase"

Fotbal

Comentarii

În această rundă de Liga 1, Astra Giurgiu a reuşit să învingă pe FCSB cu 3-1, pe Arena Naţională, graţie evoluţiilor excelente avute de "greii" Constantin Budescu şi Denis Alibec, cei are au conlucrat două din cele trei goluri ale formaţiei lui Bogdan Andone.

De omogenitatea arătată pe gazon a rămas uimit şi legenda dinamovistă Cornel Dinu. "Procurorul" a apreciat cât de mult a alergat Denis Alibec, dar şi cât de bine s-a mişcat pe teren Constatin Budescu, care, în opinia fostului fundaş de fier al naţionalei consideră că are câteva kilograme în plus.

"M-a şocat foarte mult cât a alergat Alibec. Niciodată nu l-am văzut de maniera asta. E adevărat că Budescu, care e plăcut, are gleznă, are şi vreo patru cinci kilograme în plus de la grătar rămase", spus Dinu, la Telekom Sport, în cadrul emisunii "Minutul 91".

Discuţia interminabilă legată de grătarele de la Astra Giurgiu este alimentată de fotografiile pe care jucătorii le realizează împreună în timpul liber, atunci când preferă să meargă la un grătar şi să bea o bere la grămadă. Mulţi consideră oameni de fotbal consideră nesănătos acest obicei, însă pentru astrali este cel mai bun mod de a se destinde şi de a întări legăturile de prietenie. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare