Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu l-a ales pe cel mai bun antrenor din istoria FCSB: "Cel mai abil, inteligent şi pregătit a fost". Panduru l-a contrazis: "Eu cred că el a avut o putere mai mare"

VIDEO | Cornel Dinu l-a ales pe cel mai bun antrenor din istoria FCSB: "Cel mai abil, inteligent şi pregătit a fost". Panduru l-a contrazis: "Eu cred că el a avut o putere mai mare"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu l-a desemnat pe cel mai bun antrenor din istoria FCSB.

Mai întâi, Dinu l-a taxat pe Bogdan Vintilă, după care şi-a ales favoritul dintre antrenorii care au mai lucrat cu Gigi Becali. Este vorba despre Cosmin Olăroiu (51 de ani), care a cucerit un titlu în Liga 1 cu roş-albaştrii şi a dus echipa în semifinalele Cupei UEFA.

Cosmin Olăroiu, cel mai bun antrenor din istoria FCSB, în opinia lui Cornel Dinu

"Păi, să vedem câte sărbători religioase vor mai fi. El (n.r. - Bogdan Vintilă) e un executant, pentru asta a fost adus. Cât va fi această politică acolo, el va rămâne. Doar doi antrenori a avut FCSB, Olăroiu şi Reghecampf. Şi Gâlcă. Dar primii doi au avut o abilitate în plus de a-l duce pe Gigi... El e un băiat de suflet, ai ce discuta cu el. Cel mai abil, inteligent, pregătit a fost Olăroiu. Chiar dacă Gigi avea nişte idei, ei aveau puterea de a impune ideile prin vorbe", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Cornel Dinu a fost contrazis de Basarab Panduru: "Eu cred că Reghecampf a avut o putere mai mare, pentru că a venit cu un impact mare, a câştigat campionatul, a avut o perioadă bună".

"De 15 ani există doar doi antrenori. Şumudică e mai de cartel"

Dinu a rămas, însă, ferm pe poziţie: "De 15 ani există doar doi antrenori (n.r. - români) preocupaţi, au fost în străinătate, care muncesc. Olăroiu şi Răzvan Lucescu, ei sunt. Şumudică e mai de cartel, aşa. Răzvan e un copil foarte bine crescut", a încheiat Cornel Dinu.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare