Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu n-a mai rezistat pe scaun când a văzut gafa unui jucător de la FCSB: "Opreşte! E inadmisibil, mă ridic!"

VIDEO | Cornel Dinu n-a mai rezistat pe scaun când a văzut gafa unui jucător de la FCSB: "Opreşte! E inadmisibil, mă ridic!"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu, expert Telekom Sport, crede că Mihai Bălaşa poartă o parte din vină la golul marcat de Andrei Cristea în minutul 89 al meciului câştigat de Poli Iaşi cu 1-0 în faţa celor de la FCSB, rezultat în urma căruia roş-albaştrii au pierdut primul loc.

CITEŞTE ŞI

"Stai puţin, opreşte! E inadmisibil, mă ridic! Am fost şi eu apărător, Nu poţi să stai aşa, cu spatele la fază. Stai, domnule, cu faţa la fază şi te retragi cu spatele. Băieţii nu au abecedarul fotbalului" - a spus Cornel Dinu la Telekom Sport. 

Cu două etape înainte de finalul sezonului, CFR Cluj are un punct avans faţă de FCSB. Clujenii mai au de jucat în deplasare cu Astra şi acasă cu Viitorul, în timp ce trupa lui Dică va juca în weekend la Craiova, iar în ultima etapă pe teren propriu cu Astra.

  • Les Herbiers - PSG, finala Cupei Franţei, ora 22:05, în direct la Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: cornel dinuminutul 91mihai balasaexpertfcsb 

viewscnt
Articole similare