Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu, necruţător cu Dan Petrescu: "E foarte dureros ce face. S-ar putea să aibă probleme psihice"

VIDEO | Cornel Dinu, necruţător cu Dan Petrescu: "E foarte dureros ce face. S-ar putea să aibă probleme psihice"

Fotbal intern

Comentarii

Cornel Dinu este dezamăgit de comportamentul antrenorului echipei CFR Cluj, Dan Petrescu. Expertul Telekom Sport pune ieşirile nervoase ale "Bursucului" pe seama unor probleme psihice.

"Dan, care face şi nişte lucruri bune, incontestabil, la Cluj, are de ceva timp ieşiri inacceptabile, ar trebui să îi dea de gândit. Problema e de educaţie şi temperament.

Cine să-i spună: băi Dane, nu e frumos. Pentru că Dan a jucat în Anglia, a jucat în Italia. Păi se întâmplă aşa ceva acolo?

S-ar putea să aibă şi nişte probleme psihice şi atunci nu-i problemă, tot trebuie să vorbeşti cu el şi să-l repui pe linia de plutire. Pentru că la el s-a adunat uzură în timp, incontestabil, o tensiune, o uzură.

El s-a degradat puţin în comportament, cu timpul. E foarte dureros ce face, e păcat pentru el, eu cred că are putere să se calmeze, dar s-a adunat o tensiune", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Etapa a şaptea a Ligii 1 a fost marcată de scandalul de la meciul Astra - CFR Cluj. Petrescu a fost eliminat pentru felul în care i s-a adresat arbitrului, episod pentru care a fost aspru criticat de toată lumea.

Afla mai multe despre: dinu 

viewscnt
Articole similare