Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu nu îi dă nicio şansă lui Bergodi: "Tentaţia celor de la Voluntari este să înveţe să facă spaghete, pizza. Este un deces fotbalistic"

VIDEO | Cornel Dinu nu îi dă nicio şansă lui Bergodi: "Tentaţia celor de la Voluntari este să înveţe să facă spaghete, pizza. Este un deces fotbalistic"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari ocupă ultimul loc în clasament, dar conducerea ilfovenilor speră ca echipă să se salveze de la retrogradare odată cu venirea lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică. Cornel Dinu are altă părere şi nu crede că italianul poate face ceva la Voluntari.

"Voluntari este un deces fotbalistic, din toate punctele de vedere. Şi nu văd cum să se mai salveze, şi cu Bergodi, şi cu Guardiola dacă ar veni... Ce să facă Bergodi? El în ultimul timp am auzit că e foarte bun conducător de restaurant. Cred că e din nou tentaţia celor de la Voluntari să înveţe să facă spaghete, fructe de mare, pizza... Probabil că de acolo se vor salva, pentru că din punct de vedere fotbalistic nu văd nicio scăpare. Şi poate e mai bine să nu existe, poate e o lecţie pentru băieţii ăştia", a spus Cornel Dinu în cadrul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport 1. 

Dinu a continuat cu crticile la adresa echipe de lângă Bucureşti, despre care spune că îşi are locul în ligile secunde: "Când te apuci să faci dintr-un cartier, care este afacere imobiliară pentru cei care investesc acolo, începând cu satrapii care conduc zona respectivă... şi când te apuci că îţi place şi fotbalul şi vrei să ai şi o echipă de fotbal fără tradiţie şi vrei să semeni grâu în deşert, te alegi cu situaţia asta. Ar trebui să se ducă şi ele acasă. Adică să se ducă pe la nivelul ligii a doua, a treia. Şi-au făcut şi ei echipe de fotbal. Vor şi eu futbol dom'le. Şi uite ce futbol fac"

Afla mai multe despre: cornel dinufc voluntaricristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare