Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu nu îl vede pe Dan Petrescu potrivit pentru echipa naţională a României. "Postul de selecţioner presupune alte calităţi"

VIDEO | Cornel Dinu nu îl vede pe Dan Petrescu potrivit pentru echipa naţională a României. "Postul de selecţioner presupune alte calităţi"

Fotbal

Comentarii

Fostul selecţioner al naţionalei României, Cornel Dinu, a declarat că nu-l consideră pe Dan Petrescu potrivit pentru postul de selecţioner al naţionalei de seniori a României, deoarece aceeastă postură necesită alte calităţi, pe care "Bursucul" nu le deţine.

Cornel Dinu a fost selecţionerul României între anii 1992 şi 1993, după o carieră fantastică ca jucător şi antrenor la Dinamo Bucureşti. "Mister" îl apreciează pe Dan Petrescu şi ce face el la Cluj, însă "Bursucul" nu deţine armele care te fac un selecţioner bun, cum ar fi "puterea de analiză", "experienţa şi autocontrolul", sau "înnăbuşirea pornirilor".
 
"Nu poţi să spui că este mare diferenţă între echipa pe care o aruncă în Europa League şi cea pe care o aruncă în campionat, în joc, dar ceea ce te pune pe gânduri este partitura. Adică e o echipă care are totuşi jucători de atac, Omrani, Rondon, Pereira, Traore... am senzaţia că nu îi nimereşte.  Este o echipă care câştigă pacimonios, câştigă cu zgârcenie. Din păcate, Dan este un închizător al fotbalului, nu un deschizător"
 
"Eu sunt pretenţios. Nu cred , pentru că Dan s-a dovedit că este un antrenor de club, iar selecţionerul presupune cu totul şi cu totul alte calităţi, o cu totul altă putere de analiză, chiar experienţă şi un autocontrol deosebit, să poţi să îţi învingi pornirile",  a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii "Minutul 91", de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare